Izgleda da je svađi između Severine i Ive Todorić, ako je ikad i postojala, došao kraj. Naime, gazdina mezimica je na Instagramu objavila video u kojem se vozi u automobilu dok sluša Sevinu novu pjesmu ‘Vjerujem u Boga’.

Iva Todorić sluša Sevinu novu pjesmu
Instagram 

Stavila je hashtag ‘Sreća prati hrabre’, što je jedan od stihova u singlu koji je splitska pjevačica izbacila jučer.

Iva je na snimci označila Severinu, ali i njihovu prijateljicu, poduzetnicu Ivu Radić.

Severina je vidjela Ivinu objavu, te ju je podijelila i na svojoj društvenoj mreži.

Iva Todorić sluša Sevinu novu pjesmu
Instagram 

Ne zna se gdje je puklo između ova dva moćna hrvatska imena, ali činjenica je da već dulje vrijeme dame nisu viđene zajedno. Prijateljice su se prethodno često mogle vidjeti u šetnjama špicom i na raznim druženjima, a Iva je bila redovita gošća Severininih koncerata i proslava. Također, bila je i na njenom beogradskom vjenčanju s Igorom Kojićem.

Severina i Iva Todorić nekoć su bile bliske prijateljice
Instagram 

Severina je, uz to, prije nekoliko godina javno podržala Ivu u kampanji 'Spasimo Agrokor zajedno' kada je pjevačica pozivala svoje mnogobrojne obožavatelje da spase radnike od otkaza.

U studenom 2019. godine Iva je javno podržala prijateljicu kada je donesena privremena mjera po kojoj je njezin sin Aleksandar otišao živjeti kod oca Milana Popovića. Tada joj je uputila stihove pjesme 'Da sam ja netko' slavnih Indexa.

Seve i Iva Todorić nekoć su bile bliske prijateljice
Luka Stanzl 

Također, mnogima pamte trenutak kad je Iva Severini povodom rođendana poklonila slavne Balenciaga cipele čija je cijena bila minimalno 8000 kuna. Jesu li se kasnije posvađale ili samo udaljile, možemo samo nagađati.