NAKON UŽIVANJA SA ZGODNIM SURFEROM: Shakira sa sinovima otišla u Rim, s njima izgleda najsretnije

Kolumbijska pjevačica Shakira sa sinovima je otputovala u Rim.

Profimedia

Posljednjih nekoliko mjeseci, mnogo se pisalo o prekidu veze pjevačice Shakire i nogometaša Barcelone Gerarda Piquea.

Iako su svi mislili da žive pravu obiteljsku bajku s dvojicom sinova i ljubavnu idilu otkako se par upoznao za vrijeme snimanja spota za službenu pjesmu Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine, čini se da nitko nije bio u pravu.

Nedavno su potpisali i ugovor o skrbništvu 'koji je najbolji za djecu', sinove Milana i Sashu. Kao dio sporazuma, Shakira i njihovi sinovi će se preseliti u Miami gdje živi njezina obitelj s majčine strane, nakon što je posljednjih osam godina provela u Barceloni, rekao je tada izvor blizak paru.

Profimedia 

Iako su svi mislili da je laž kada je u medijima krenula kolati informacija da je Pique nedugo nakon prekida pronašao novu djevojku, čini se da je upravo ona, na posljetku, bila i razlog prekida.

Bez obzira na to što su Shakira i Pique imali dogovor da se godinu dana od prekida ne smiju s novim partnerima pojavljivati u javnosti, on je to i više nego prekršio te su se fotografije njegove nove djevojke, Clare Chije Marti, brzinom svjetlosti pojavile na društvenim mrežama.

Profimedia 

Nedavno se počeli pisati o potencijalnom novom Shakirinom partneru. Mediji su nagađali da je u vezi s 24-godišnjim instruktorom surfanja kojeg su mnogi izgledom usporedili s Piqueom. Viđeni su kako surfaju dok joj je mladi Gorka Ezkurdia držao sate pa su mnogi počeli pretpostavljati da postoji nešto više od prijateljstva.

Ipak, Shakira je demantirala navode da je u vezi s njime i zatražila poštovanje prema njezinim sinovima. 

'Iz poštovanja prema mojoj djeci i ranjivom trenutku kroz koji prolaze, molim medije da prestanu s nagađanjima. Nemam partnera ni iluzija osim što sam se u potpunosti posvetila svojoj djeci i njihovoj dobrobiti'.

Nemojmo zaboraviti i situacije u kojoj se suočava s optužbama španjolske vlade za utaju poreza. Naime, sud tvrdi da nije platila 14.5 milijuna eura poreza na dohodak između 2012. i 2014. godine.

Sada je kolumbijska pjevačica odlučila pobjeći od svih tračeva koji se o njoj u medijima pojavljuju posljednjih mjeseci i to u Italiju, točnije Rim, gdje uživa sa svojim sinovima.

Profimedia 

Paparazzi su je uslikali u šetnji gradom, a s preslatkom obitelji nije bio nitko treći od potencijalnih Shakirinih partnera o kojima se u proteklo neko vrijeme piše.