Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIQUE NA ROMANTIČNOM SPOJU S NOVOM DJEVOJKOM: Izraz njenog lica potaknuo pitanja o njihovom odnosu

Gerard Pique izveo je svoju novu djevojku Claru Chiju Marti na večeru.

 Clara Chia Marti i Gerard Pique Izvor: Profimedia

Gerard Pique više ne skriva da je ludo zaljubljen u studenticu Claru Chiju Marti zbog koje je prekinuo 11-godišnju vezu s kolumbijskom pjevačicom Shakirom.

 Gerard Pique ostavio je Shakiru zbog studentice Izvor: Profimedia

Upravo je i 12 godina razlike između 23-godišnje studentice i 35-godišnjeg nogometaša koji je majci svojih sinova navodno bio nevjeran i ranije.

Sportaš je PR studenticu koja je dio njegova tima nedavno izveo na romantičnu večeru u jedan japanski restoran u Španjolskoj, a pažnju je privuklo njeno pomalo tužno i neraspoloženo lice, zbog čega su neki mediji jedva dočekali da napišu kako im je veza već u krizi.

 Clara Chia Marti je nova djevojka Gerarda Piquea Izvor: Profimedia

Ipak, Pique je pokazao i gentlemansku stranu pa je svojoj dragoj ispred restorana pridržao torbicu.

Njihov spoj dogodio se nekoliko dana nakon što se s bivšom partnericom dogovorio oko skrbništva nad sinovima Milanom i Sashom.

Sastanak bivših golupčića s odvjetnicima trajao je maratonskih 12 sati i to nakon što je pjevačica izrazila želju da se s djecom preseli u Miami 2023. godine gdje joj živi obitelj i to nakon što je posljednjih osam godina provela u Barceloni.

 Shakira i Gerard Pique zajedno imaju sinove Milana i Sashu Izvor: Instagram

'Naš jedini cilj je našoj djeci pružiti najveću sigurnost i zaštitu', rekao je bivši par u zajedničkoj izjavi za E! News. 'Nadamo se da mogu nastaviti sa svojim životima u sigurnom i mirnom okruženju'.

Tako će nogometaš moći sa svojom djecom provesti 10 dana u mjesecu, kao i tijekom svih praznika. Ovog Božića par će imati 50:50 skrbništvo prema kalendaru regionalne katalonske vlade, a u nadolazećim godinama to će činiti prema školskom kalendaru djece.

Pique je ranije ovog mjeseca odigrao svoju posljednju utakmicu u karijeri, a na kraju ga je na tribinama tješila upravo mlađahna djevojka.

Povezane vijesti

'Žao nam je što moramo potvrditi da se razilazimo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete njihovu privatnost', glasila je izjava za medije o prekidu veze koja se činila stabilna, no brzo su na površinu isplivale brojne prevare zgodnog sportaša za koje njegova nevjenčana supruga nije znala.

 Gerard Pique varao je Shakiru Izvor: Profimedia

'Teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i za moju djecu. Nevjerojatno teško. Paparazzi kampiraju vani, ispred moje kuće, 24/7. I ne postoji mjesto gdje se mogu sakriti od njih sa svojom djecom, osim u vlastitoj kući. Znate, ne možemo prošetati parkom kao obična obitelj ili otići na sladoled ili raditi bilo kakvu aktivnost bez paparazzi nas prate pa je teško', objasnila je Shakira u jedinom intervjuu koji je dala nakon prekida.

'Ponekad se osjećam kao da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad tad probuditi. Ali ne, pravi je', zaključila je pjevačica.

U galeriji pogledajte više fotografija Shakire i Piquea iz sretnih dana.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image