Shakira (45) objavila je spot za novu pjesmu 'Monotonia' koju je snimila s kolegom Ozunom, a preko noći ga je pogledalo više od osam milijuna ljudi.

Njezini fanovi raspravljaju je li pjevačica pjesmu, koja će bez sumnje biti hit, posvetila bivšem dečku Gerardu Piqueu (35). Spot je jako dirljiv i Shakira plače i hoda s rupom u prsima nakon što je ustrijele u trgovini.

U jednom trenutku joj srce padne na tlo. Pojavljuje se i scena u kojoj muška noga gazi srce, a taj dio videa je glazbenica nedavno podijelila na Instagramu.

'Nikada nisam ništa rekla, ali to me povrijedilo. Znala sam da će se ovo dogoditi', napisala je uz objavu na društvenoj mreži.

Dan nakon što je podijelila spot, mnogi komentiraju riječi njezine pjesme 'Monotonia' na španjolskom jeziku, a ovo je tekst:

'Nisi kriv ti niti ja, monotonija je bila kriva. Nikada nisam ništa rekla, ali me je povrijedilo. Znala sam da će se ovo dogoditi. Ti si bio ti i radio si uvijek isto, uvijek u potrazi za centrom pažnje. Zaboravio si jednog dana što smo bili, a najgore je to. Nisi kriv ti niti ja, monotonija je bila kriva. Nikada nisam ništa rekla, ali me je povrijedilo. Znala sam da će se ovo dogoditi.

Odjednom više nisi bio isti, ostavio si me zbog svog narcizma. Zaboravio si jednog dana što smo bili. Bio si distanciran sa svojim stavom, a to me je ispunilo nemirom. Nisi dao ni svoju polovicu, ali znam da sam dala više od tebe. Trčala sam za nekim koji nije ni hodao za mene. Ova ljubav nije umrla, ali sad je buncanje luđakinje.

Sada ništa nije ostalo od onoga što je bilo. Ovo ti iskreno govorim. Hladan si kao Božić. Bolje da je sad ovo gotovo. Nemoj mi više ponavljati film, taj sam već gledala, jer volim tebe, ali sebe volim više. To je neophodno sredstvo, ono što je bilo nevjerojatno jednog dana postalo je rutina. Tvoje usne nemaju okus, sad je sve suprotno...'

Inače, postoji mogućnost da će Pique nositi Shakirino ime na dresu svog kluba Barcelone. Kako piše španjolska Hola, momčad sponzorira Spotify i u prethodnoj utakmici su igrači nosili Drakeovo ime.

Clara Chia Marti je nova djevojka Gerarda Piquea
Instagram 

Navodno je pjevačica blizu sklapanja ugovora s glazbenim streaming servisom.

Podsjetimo, veza Gerarda i Shakire završila je prije nekoliko mjeseci zbog njegove nevjere, a on se prestao kriti sa svojom novom 23-godišnjom djevojkom Clarom Chijom Marti. Naime, pojavile su se nove fotografije para i saznalo se da je nogometaš opet prekršio dogovor s pjevačicom.

Kako je izvijestio Mundo Deportivo, Gerard i Clara su snimljeni s njegovim sinovima Sashom (7) i Milanom (9) kako se druže vani na travnjaku.

Snimku je objavio paparazzi Jordi Martin. 'To je kuća u kojoj smo mnogo puta vidjeli Shakiru s Piqueom, ali sada Clara uživa u njoj i sretna je nogometašem i njegovom djecom', napisao je.

Pique je zapratio Claru i na Instagram profilu koji je na privatnim postavkama i na njemu je podijelila tek četiri objave. Studentica se vratila na društvene mreže nakon što je ranije zbog velike pozornosti privremeno deaktivirala svoj račun.