Bivši par, Shakira i Gerard Pique nedavno su se ponovno sreli na utakmici sina Milana.

Shakira i Gerard Pique nedavno su se ponovno sreli na utakmici sina Milana
Profimedia 

Kao ni prvi put kada su se sreli na utakmici, uopće nisu komunicirali i sjedili su na drugim krajevima tribine.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Pique je u Valenciju došao sam, dok je Shakira bila u društvu svoje majke. Međutim, španjolski mediji navode da Pique nije bio baš oduševljen kada je vidio s kim Shakira odlazi s terena.

Gerard Pique nije bio oduševljen kada je vidio s kim Shakira odlazi s terena
Profimedia 

Kasnije se ispostavilo da je riječ o ocu jednog od Milanovih suigrača, a navodno ih je Pique ispratio pogledom dok su napuštali teren i prolazili pored njega.

U međuvremenu, pojavile su s fotografije s Instagram profila Shakirinog obožavatelja, na kojima se vidi ured u kojem radi Piqueova nova djevojka Clara Chia.

Možemo vidjeti da još uvijek postoje fotografije i slike Shakire u uredu, što je očito imalo smisla u to vrijeme, ali bi moglo stvarati problem Piqueovoj novoj ljubavnoj vezi.

Izgleda da se nogometaš još nije spreman riješiti uspomena i fotografija majke njegovih sinova, unatoč tome što ju je prevario sa studenticom.

Također, novopečeni par trpi generalno odbacivanje ljudi, piše španjolska Marca.

Gerard i Clara Chía, imaju problema s iznenadnom popularnošću. Ovaj 'osjećaj'  također utječe na okolinu para, kojoj je naštetilo mišljenje javnosti o njihovoj novoj ljubavnoj priči.

Bar u kojem je Clara radila kao konobarica izgubio je nekoliko gostiju i dobio vrlo negativne kritike otkako je njezina veza s Piqueom postala javno. 'Otkad je Gerard Piqué ovdje bio, mjesto je mnogo izgubilo. Nadam se da će otići živjeti u Andorru', objašnjava jedna od recenzija na Googleu.

Gerard Pique želi se pomiriti sa Shakirom
Profimedia 

Osim toga, također je izgubila nekoliko svojih najboljih prijatelja koji nisu dobro prihvatili vezu između Chie i igrača FC Barcelone.

Piqeova ljubomora i činjenica da u vezi s mlađahnom Clarom ne cvjetaju ruže, Shakirine i Piqueove fanove odmah je potaknulo na priče o pomirenju, odnosno da je nogometaš shvatio svoju pogrešku te da želi obnoviti vezu sa Shakirom.

Shakira i Gerard Pique zajedno imaju dva sina
Profimedia 

 U galeriji pogledajte više fotografija Shakire i Piquea.

Instagram Shakira i Gerard Pique bili su u vezi 12 godina