NA RATNOJ NOZI: Messijeva mama pokušala uništiti sinovo vjenčanje, snahu ignorira, a sad je tu još jedan dokaz rivalstva

Celia Messi i Antonela Roccuzzo se ne vole dugi niz godina.

Profimedia

Lionel Messi postao je heroj Argentine jučer kada je kao kapetan argentinske nogometne reprezentacije odveo svoj tim do prvog mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Mnogi smatraju kako je Messi, kao jedan od najvećih i najboljih nogometaša svih vremena, zaslužio za kraj svoje karijere odnijeti i ovaj najprestižniji naslov. Podsjetimo, Argentina je u mukotrpnoj borbi pobijedila Francusku te tako postala aktualni svjetski prvak, a nakon pobjede je uslijedilo ludo slavlje Argentinaca.

Među prvima koji su igračima čestitali na prvom mjestu svakako su bile njihove majke i supruge, a Messijeva mama privukla je posebnu pažnju. Naime, dok se njezin sin grlio s izbornikom, ostalim igračima i članovima tima reprezentacije, njegova je majka Celia dotrčala na teren i doslovce ‘zgrabila’ svog sina te ga iznimno čvrsto zagrlila. Tako je pretekla njegovu suprugu Antonelu i postala prva članica obitelji koja je Leu čestitala pobjedu.

Profimedia 

Celia je cijelo vrijeme slavlja plakala, a Messi joj je uzvratio čvrstim zagrljajem. Mnogi su primijetili kako je zanimljivo da je Celia požurila prije Antonele Lionelu čestitati – jer se naime zna da su ove dvije žene dugogodišnje suparnice i da su na ‘ratnoj nozi’.

Podsjetimo, Lionel i njegova supruga Antonela Roccuzzo su sretno zaljubljeni još od doba ranog djetinjstva, a imaju i trojicu zajedničkih sinova. I iako oni slove za vrlo sretan par, njihove se obitelji međusobno navodno mrze. Naime, Celia nikada nije zavoljela Antonelu, a navodno su se sukobile i na sam dan vjenčanja Antonele i Messija.

Profimedia 

Dokaze o rivalstvu dviju najvažnijih žena u životu slavnog nogometaša mediji su dobili kada je Celia na dan vjenčanja pokušala zasjeniti svoju snahu: na vjenčanje je došla u bijeloj haljini koja je izgledala kao vjenčanica. Nosila je dugu bijelu haljinu s izvezenim kamenčićima i čipkastim rubom koji je dodirivao pod, baš kao i vjenčanica njezine nove snahe.

Također, nekoliko sati prije vjenčanja, Messijeva teta potvrdila je glasine o tučnjavi u obitelji nogometaša. Tijekom prijenosa uživo na kanalu Argentina America TV nazvali su je i pitali za njezinog nećaka. S gorčinom je otkrila da nije pozvana na vjenčanje.

Profimedia 

Navodno nije bila pozvana jer je Antonela to zabranila, a kasnije su se pojavile i priče o tome kako Antonelina i Messijeva strana obitelji uopće međusobno ne razgovaraju, pa su za njihovo vjenčanje morali posve odvojiti goste po stolovima i po hotelskim katovima – kako bi se izbjegli daljnji sukobi. Uz to, zna se i da je 2010. Antonelu Celija komentirala riječima ‘tko je ona uopće?’ te tako dala do znanja da baš i ne cijeni odabranicu svog sina.

Bračni par Messi kroz godine pogledajte u našoj galeriji.

Instagram, Profimedia Leo i Antonella Messi kroz godine