Louis Vuitton je učinio nemoguće - natjerao je dva najveća nogometna rivala da surađuju izvan terena i to uz lijepu i tihu klasičnu društvenu igru - partiju šaha.

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo udružili su snage u novoj Louis Vuitton kampanji koja je objavljena u subotu.

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi pozirali za Louis Vuitton
Instagram 

Fotografija na kojoj poziraju dok igraju šah na vrhu Louis Vuitton kofera ... koristeći prepoznatljive kvadrate brenda kao prostor za svoje figure.

Pogledajte je ovdje.

Modna kuća opisala je suradnju: 'Pobjeda je stanje uma. Cristiana Ronalda i Lea Messija fotografirala je Annie Leibovitz za Louis Vuitton. Uz dugu tradiciju izrade kovčega za najpoželjnije sportske trofeje na svijetu, Kuća slavi dvojicu najtalentiranijih nogometaša današnjice.'

Svjetsko prvenstvo 2022. počinje danas pa nema sumnje da je ova kampanja pomno isplanirana.

Lionel Messi otkrio je da će ovo biti zadnje Svjetsko prvenstvo na kojem će igrati
Profimedia 

Niti jedan tim - Argentina i Portugal - ne igraju do utorka i četvrtka sljedećeg tjedna, ali čini se da će ovo biti njihovo posljednje Svjetsko prvenstvo ikada.

Messi je već rekao da se povlači nakon ovoga, a Ronaldo je također sugerirao da bi se uskoro mogao umiroviti.

Uz to rečeno, ova suradnja za prestižni brend ispisala je povijest. Nije jasno je li ovo jednokratno fotografiranje ili znak nove linije proizvoda za koju su oboje potpisali ... ali u svakom slučaju - srušili su Internet.

U nedavnom intervjuu Cristiano Ronaldo progovorio je o odnosu s Leom Messijem.

'Nevjerojatan igrač, magičan, vrhunski... I kao osoba, dijelimo pozornicu 16 godina, zamislite, 16 godina. Nas dvoje. Dakle, imam odličan odnos s njim', rekao je Ronaldo o Messiju.

'Nismo prijatelji u tom smislu riječi, prijateljem smatram osobu koji dolazi u tvoju kući, razgovarate telefonom, to ne radimo, već kao suigrači.

Georgina Rodriguez je iz Argentine kao i Lionel Messi te njegova supruga Antonella Roccuzzo
Profimedia 

On je tip kojeg stvarno poštujem i poštujem način na koji uvijek govori o meni. Čak i njegovu ženu ili moju ženu, moju djevojku, svi se poštujemo. Oni su iz Argentine, moja djevojka je iz Argentine. Tako da sve je dobro.'

'Što reći o Messiju? Sjajan tip koji radi velike stvari za nogomet.'

U galeriji pogledajte više fotografija jednih od najboljih nogometaša na svijetu i njihovih obitelji.

Profimedia, Instagram Cristiano Ronaldo i Lionel Messi jedni su od najboljih nogometaša svijeta