MESSIJEVA ANTONELA 'ZABRANILA' SHAKIRU: Napravila skandal u njezinoj kući, ali pravi razlog je Piqueova bivša

Antonela Roccuzzo nije voljela Shakiru zbog jednog ispada na zabavi, ali čini se da je imala i dodatni razlog.

Profimedia, Instagram

Shakira se navodno nije slagala sa suprugama i djevojkama suigrača Gerarda Piquea, posebno sa suprugom Lionela Messija, Antonelom Roccuzzo.

Profimedia 

Novinarka Lorena Vasquez jednom prilikom je u emisiji El Spectador ustvrdila da se Piqueova bivša nikad nije slagala s njegovim prijateljima zbog svoje diktatorske naravi.

Novinarka je također ustvrdio da se osobito Shakira i Messijeva supruga Antonela nisu dobro slagale. Sve je to očito potaknulo da Kolumbijka dobije nadimak 'Šefica'.

Profimedia 

Supruga argentinske nogometne ikone Lionela Messija oduvijek je bila tema razgovora, a pojavilo se nekoliko izvještaja o navodnim svađama s pjevačicom Shakirom, jedna od njih, tučnjava koju su njih dvoje navodno imali na zabavi, gdje je Shakira vikala na Antonelu.

Različiti svjetski mediji nekoliko godina isticali su kako se Shakira i Antonela ne slažu najbolje jer je Argentinka bliska prijateljica Nurije Tomas, bivše djevojke španjolskog nogometaša i bivše Shakirine partnerice Gerarda Piquéa.

'Bili su na roštilju u Messijevoj kući, nakon utakmice Barcelone. Shakiri je poslužena chorizo kobasicu, a ona je počela glasno vikati: 'Makni mi ovo s očiju! Što mi ovo serviraš?’

Shakirin stav i vikanje natjerali su sve prijatelje, kao i Antonelu da zamrze Shakiru, rekla je novinarka.

Instagram 

Zatim, 2018., popularna voditeljica ponovno se osvrnula na tu temu i podijelila više detalja o tome što se dogodilo te noći:

'Mascherano, koji je bio četvero ljudi udaljen od nje, kaže: ‘Izvadite joj chorizo i nemojte joj ništa drugo poslužiti’. Izbila je velika svađa, rezimirat ću vam, ovo je trač iz prvog ruke: Piqué i Shakira su otišli, svađa je izbila do te mjere da je Antonela Shakiru zbog kritika choriza u svojoj kući, ne lažem vam, izbacila iz WhatsApp grupe i zabranila joj ulazak u Barcelonino WAGS društvo', otkrila je.

Instagram 

Iako to nije potvrđeno, više izvora tvrdi da se to ipak dogodilo.

Podsjetimo, kako prenose španjolski mediji, nova Piqueova djevojka Clara se odlično snalazi s njegovim prijateljima. Navodno ima odličnu komunikaciju sa svima u Piqueovom životu, što Shakiri nikako nije polazilo za rukom, pa je odbila sudjelovati u takvim slavljima.

Profimedia 

'Gerard Pique i Clara Chia sinoć su imali dva razloga za slavlje. Pique i Clara su na božićnoj večeri s radnicima 'Cosmosa' proslavili i godinu dana veze. Super su se zabavili', rekao je paparazzi Hordi Marti koji je i fotografirao par.

'Njih dvoje su ušli zagrljeni i stigli do mjesta gdje su ih čekali prijatelji i zaposlenici', dodao je.

U galeriji pogledajte više fotografija Antonele i Shakire.

Instagram Shakira i Antonela Roccuzzo