Španjolski nogometaš Gerard Pique (35) 12 godina proveo je s kolumbijskom pjevačicom Shakirom (45), s kojom ima sinove Sashu i Milana.

Shakira i Gerad Pique imaju sinove Milana i Sashu
Instagram 

Vijest o njihovom prekidu i početak nove Piqueove veze sa studenticom odjeknula je u medijima ovog ljeta. Nogometaš odavno više ne skriva sreću s novom djevojkom.

Mlada studentica i voditeljica Clara Chia Marti (23) osvojila je sportaševo srce dok je još bio u izvanbračnoj zajednici sa Shakirom, a mediji su čak nagađali da je Pique prevario popularnu Kolumbijku s Clarom.

Par nikada nije otvoreno govorio o tome ima li u tome istine, ali iz Shakirinih pjesama i izjava dalo se naslutiti da su šuškanja istinita.

Sada, kako pišu španjolski mediji, Pique i njegova djevojka organizirali su božićnu večeru za zaposlenike njegove tvrtke 'Cosmos', a ona je uživala u druženju sa zaposlenicima i neočekivanoj proslavi godišnjice.

Gerard Pique u vezi je sa studenticom Clarom Chijom Marti
Profimedia 

'Gerard Pique i Clara Chia sinoć su imali dva razloga za slavlje. Pique i Clara su na božićnoj večeri s radnicima 'Cosmosa' proslavili i godinu dana veze. Super su se zabavili', rekao je paparazzi Hordi Marti koji je i fotografirao par.

'Njih dvoje su ušli zagrljeni i stigli do mjesta gdje su ih čekali prijatelji i zaposlenici', dodao je.

Kako prenose španjolski mediji, ne samo da sada znamo da je Pique prevario Shakiru barem pola godine prije nego što su službeno prekinuli, već se Clara odlično snalazi s njegovim prijateljima. Navodno ima odličnu komunikaciju sa svima u Piqueovom životu, što Shakiri nikako nije polazilo za rukom, pa je odbila sudjelovati u takvim slavljima.

Antonela Roccuzzo nije voljela Shakiru
Profimedia 

Posebno je bila u lošim odnosima sa suprugama drugih nogometaša, ponajprije s Antonelom Roccozzo, suprugom Lionela Messija, koja ju je iza leđa nazivala 'Šeficom'.

Shakira i Pique zajedno su proveli više od desetljeća, a nakon nekoliko mjeseci šutnje kolumbijska glazbena zvijezda u intervjuu za Elle priznala je da joj nije lako.

'Ma, jako je teško o tome govoriti, pogotovo što sam prvi put u intervjuu spomenula ovu situaciju', nesigurno je počela.

Shakira je željela roditi djevojčicu
Profimedia 

'Šutjela sam jer sam samo pokušavala sve to procesuirati. Hm, i da, teško je pričati o svemu, pogotovo jer to još uvijek proživljavam, a i u javnosti sam, tako da ovaj rastanak nije običan. Bilo je teško, ne samo meni nego i mojoj djeci. Neopisivo teško', rekla je slavna Kolumbijka. 'Pokušavala sam zataškati situaciju pred djecom, pokušavam ih zaštititi, to mi je glavna misija u životu.

No, slavnim roditeljima nije uvijek lako. Uostalom, Shakirini sinovi imaju društveni život, a djeca i njihovi roditelji djelomično su upućeni u ono što se događalo u Shakirinom i Pikeovom domu.

'Čuju stvari od svojih prijatelja u školi ili naiđu na neke neugodne i lažne vijesti na internetu i to ih pogađa, znate', kaže pjevačica.

Gerard Pique navodno je varao Shakiru
Profimedia 

Ipak, nije htjela odgovarati na pitanja o Piqueovoj prevari i novoj djevojci.

'Mislim da su ti detalji previše privatni da bismo ih podijelili, barem u ovom trenutku jer je sve tako svježe. Mogu samo reći da sam dala sve za ovu vezu i svoju obitelj', rekla je Shakira.

Inače, mediji su pisali da je Shakira svoju pjesmu 'Te felicito', objavljenu u vrijeme kada su raskinuli, posvetila svom bivšem dečku.

'Da te napravim cijelog, razbila sam se na komade, bila sam upozorena, ali nisam pazila, nemoj mi reći da ti je žao, znam da lažeš... ', stihovi su njene pjesme.

Podsjetimo, nedavno su u javnost procurile do sada nepoznate informacije o tome da je Shakira prije nekoliko godina posjetila kliniku za neplodnost zbog čega su se mnogi zapitali je li u planu bivšeg para, zapravo, bilo i treće dijete.

Ipak, ove je godine ona, kao i čitav svijet, saznala da Pique i nije bio najvjerniji partner te da je ljubovao s puno mlađom studenticom Clarom Chijom Marti. Sada se španjolski El Nacional prisjetio intervjua koji je pjevačica dala kada je čekala drugo dijete u kojem je rekla da želi biti majka djevojčice.

Shakira je kao poklon sinu Milanu rodila njegovog brata Sashu
Story 

'Bit će dar Milanu to što će dobiti brata. Jednog bih dana htjela imati djevojčicu, ali vidjet ćemo, nikada ne znate što se može dogoditi. Sretna sam jer volim djecu', rekla je tom prilikom.

Nekoliko godina nakon što je rodila drugog sina, kolumbijska zvijezda navodno je otišla u kliniku pod pseudonimom.

Shakira je otišla u kliniku za neplodnost pod pseudonimom
Profimedia 

'Navodno je Shakira otišla u kliniku za neplodnost kako bi se podvrgnula liječenju... Kako vijest ne bi postala javna, sakrila se pod pseudonimom Sila Prieto. Pjevačica je otišla u nekoliko navrata, neke od tih puta bila je u društvu Piquea', pišu sada mediji.

U galeriji pogledajte više fotografija Shakire i Piquea iz sretnih dana.

Profimedia Shakira i Gerard Pique bili su u vezi 11 godina