'OD SVIH TATINIH SAVJETA I USPOMENA S NJIM, NAJVIŠE PAMTIM...': Nana Nadarević progovorila o ocu Mustafi

Nana Nadarević prisjetila se oca Mustafe Nadarevića koji je preminuo prije dvije godine.

Instagram

Kći legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, Nana Nadarević, u listopadu je rodila djevojčicu Rumi. Sada je progovorila o svojoj kćeri koju je dobila s partnerom Silvijem Pleštinom.

'Rumi je dočekana s oduševljenjem, nadam se da joj neće obiti u glavu', našalila se u intervjuu za AZRU.

Instagram 

Prisjetila se i oca Mustafe koji je preminuo prije dvije godine.

'Gubitak je nešto zajedničko svim ljudima jer će se, prije ili kasnije, nažalost, svi susresti s tim. Prošle su dvije godine od tatinog odlaska i u tom periodu gubitak sam prepoznala kao nešto univerzalno što povezuje sve nas koji smo iskusili smrt bliske osobe. Ako na gubitak pokušamo gledati tako, otvorit ćemo novi put i empatiju koji nas povezuje s drugim ljudima', rekla je.

Instagram 

'Imam divne uspomene s tatom, a zbog prirode njegovog posla imala sam priliku putovati s njim i doživjeti razne avanture. Moj brat Aša nedavno je odlično rekao jednu stvar. Iznad svih tatinih savjeta i uspomena s njim, najviše pamtimo tatinu smirujuću prisutnost i snagu. Kad smo bili djeca, uvijek smo znali da je tata tu da nam pomogne i problem koji nam se čini velik kao kuća svede na kamenčić u cipeli. Može li dijete tražiti više od toga nego da zna da ga roditelj voli i da je tu za njega? To je izuzetno bitno kada si dijete, ali i danas kad smo svoji ljudi', dodala je, a potom zaključila:

'Imamo sreću da je iza tate ostalo mnogo filmova, serija, predstava i intervjua pa možemo uživati u njegovom liku i djelu i danas. Sretna sam što će i Rumi vidjeti svoga djeda, čuti njegov glas i upoznati njegove manire. Svjesna sam da je to velika stvar i zahvalna sam na tome'.

Instagram 

Inače, Nana i njezin partner Silvije Pleština su u dugogodišnjoj vezi, a on je javnosti poznat po tome što je prije 12 godina osvojio 250.000 kuna u kvizu 'Tko želi biti milijunaš?'.

Nana je nedavno na Instagramu otkrila što joj je Silvije 'priredio' prije nego je počelo polufinale Svjetskog prvenstva.

Instagram 

Objavila je fotografiju na kojoj on gleda utakmicu između Hrvatske i Argentine.

'Silve utrčava gol iz kupaone prije početka tekme.

Ja: 'Lud si. Susjedi će te vidjeti!'.

On: 'Tko će me vidjeti, ionako svi sad gledaju telku', napisala je u opis fotke te dodala: 'Istina'.