Kći Mustafe Nadarevića, Nana Nadarević, također je pratila utakmicu između Hrvatske i Argentine. S njom je gledao njezin partner Silvije Pleština, a na Instagramu je otkrila što joj je ‘priredio’ prije nego je počelo polufinale Svjetskog prvenstva.

Nana Nadarević je kći Mustafe Nadarevića
Instagram 

Objavila je fotografiju na kojoj Silvije gleda utakmicu.

'Silve utrčava gol iz kupaone prije početka tekme.

Ja: 'Lud si. Susjedi će te vidjeti!'.

On: 'Tko će me vidjeti, ionako svi sad gledaju telku', napisala je u opis fotke te dodala: 'Istina'.

Nana Nadarević kći je Mustafe Nadarevića
Instagram 

Objava je nasmijala pratitelje na društvenoj mreži.

Inače, par je u listopadu dobio kćer kojoj su dali ime Rumi, a Nana je otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo.

Nana Nadarević i Silvije Pleština imaju kćer Rumi.
Sanja Tušek Nana Nadarević i Silvije Pleština

'Još smo posve novi u tome pa nemam odmak i perspektivu koliko me sve to istinski promijenilo, ali svakako je naš 'stari' život okrenulo naopako. Rumi je stigla i sav fokus je na njoj. Prvi put je neko potpuno ovisan o meni i nevjerojatno je kako mala beba brzo istisne svu sebičnost koju ste imali. Silvije i ja smo bili posvećeni jedno drugome i našem 'uigranom' životu, a sad imamo trećeg stanara koji zahtijeva svu našu pažnju. Za vrijeme trudnoće razmišljala sam koliko će se Silvijev i moj odnos promijeniti, a ispada da ga je dolazak Rumi učinio još boljim. Zvuči kao da idealiziram, ali zaista je tako. Naravno da je izazovno biti novi roditelj, ali bitno je igrati timski i pomagati jedno drugome', ispričala je nedavno za AZRU.

Nana Nadarević rodila je kćer 20. listopada ove godine, a roditelji su je nazvali Rumi.  Inače, Rumi je žensko ime japanskog porijekla. Ovo ime koje znači 'ljepota i protok' dokaz je gracioznog načina na koji će beba prolaziti kroz život.

Inače, sa svojim partnerom je u dugogodišnjoj vezi, a on je javnosti poznat po tome što je prije 12 godina osvojio 250.000 kuna u kvizu 'Tko želi biti milijunaš?'.