Hrvatska nije izborila svoje mjesto u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva nakon što je izgubila 3-0 od Argentine. Nakon teške utakmice reprezentativci pohrlili su u zagrljaje voljenih, a mnoge je dirnuo trenutak kad je sin kapetana Luke Modrića plakao na tribinama.

Vanja Modrić i Ivano Modrić tuguju nakon poraza od Argentine
Goran Stanzl/PIXSELL 

Podsjetimo, Luka se vjenčao s Vanjom u svibnju 2010. godine, a ubrzo nakon vjenčanja na svijet je došao njihov sin Ivano. Godinu dana kasnije vjenčali su se i u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a Zdravko Mamić je pred oltar dopratio Vanju. Kćer Emu dobili su 2013. godine, a Sofia je stigla 2017.

Luka Modrić ne skriva da je obiteljski čovjek, a da i njegova obitelj apsolutno stoji uz njega dokazuje i činjenica da su ga na utakmici protiv Brazila u kojoj je Hrvatska na samom kraju izborila pobjedu i ušla u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru došli podržati svi njegovi najdraži i najbliži.

Bili su tu njegovi roditelji, mama Radojka i tata Stipe, koji su s napetim izrazima lica gledali utakmicu, a pomalo smrknuta je bila i njegova supruga Vanja.

Radojka Modrić i Stipe Modrić na utakmici Hrvatska-Brazil
Igor Kralj 

Međutim, nikakvog smrkavanja nije bilo nakon pobjede kad su se tati Luki na stadionu pridružili njegovi najslađi i najvažniji navijači, njegova djeca, kćerkice Ema i Sofia te sin Ivano.

Fotografi su uspjeli uhvatiti ove emotivne trenutke zajedničkog radovanja velikom uspjehu, a sinčića Ivana u naručje je uzeo i njegov suigrač Mateo Kovačić.

Luka Modrić u Katru slavio pobjedu nad Brazilom sa svojom djecom
Goran Stanzl/PIXSELL