Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić, vjenčali su se 2008., a već 2013. se preselili u SAD gdje žive i rade. 2021. godine dobili su kći, a ponosna mama sad je pokazala kako su navijali za Hrvatsku na utakmici protiv Argentine.

Marija Omaljev
Instagram 

Inače, Miraj je našim gledateljima najpoznatiji kao osebujni Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' i njegova supruga, 38-godišnja Marija koja je u istoj seriji glumila Barbaru. Prošle godine podijelili su i sretnu vijest s obožavateljima na Instagramu o prinovi u njihovoj obitelji. 'Imamo novosti. Naša najsjajnija zvijezda dolazi u listopadu 2021. Vole te mama i tata', napisala je lijepa glumica pored zajedničke fotografije na kojoj pozira sa suprugom te je otkrila kako će u njihovu obitelj stići djevojčica.

U SAD-u su oboje odmah nastavili s glumačkim angažmanima. Naime, Miraj je glumio u serijama 'American Horror Story', 'S.W.A.T.' i 'Santa Clarita Diet', a Mariju smo mogli gledati u naslovima poput 'Severed Silence', 'Beauty and The Queen'. Inače, osim glumačkih angažmana Miraj predaje i na New York Film Academy.

Marija Omaljev
Instagram 

Inače, u jednom ranijem intervjuu za bosanskohercegovačku Azru, Marija je otkrila kako su izgledali njezini prvi dani u Los Angelesu.

'Bio je čudan osjećaj, kao da smo bili na nekom autopilotu. Od zemalja u kojima smo već izgradili prijateljstva, navike, karijere, došli smo u potpuno novu sredinu. Osjećala sam se kao na prvoj godini Akademije. Kad ne znaš ništa i nikoga, nitko tebe ne zna i moraš sve ispočetka', rekla je lijepa plavuša koja se iz rodnog Novog Sada s 11 godina s roditeljima preselila u Rovinj.