Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić i supruga Marija Omaljev Grbić postali su roditelji!

Omiljeni Čombe iz popularne serije 'Lud, zbunjen, normalan' i njegova odabranica dobili su kćer koja je na svijet stigla u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, a i ime koje su joj nadjenuli priliči zemlji u kojoj je malecka rođena - Billie.

Miraj Grbić
Instagram 

'Zakazao sam si ulogu tate u petak. I dalje radim na liku, ali imam cijeli život vremena usavršiti ga. Malena djevojčica Billie na ovu je planetu stigla 15. listopada 2021. godine. Volim te od sada do vječnosti', napisao je glumac na svom Instagram profilu uz fotografiju iz rodilišta na kojoj je u naručju držao svoju nasljednicu.

'Djevojčica Billie stigla nam je u petak, 15. listopada 2021. Njezin prvi plač bio je najslađi zvuk koji sam ikad čula. I samo tako, jednim pogledom u njezine oči vratila, mi je vjeru i ljubav u čovječanstvo', napisala je njegova Marija na svom profilu uz fotku kćerkice. 

Par je sretne vijesti o trudnoći obznanio javnosti početkom svibnja ove godine i to zajedničkom fotografijom s plaže u Malibuu gdje žive već godinama. 'Naša djevojčica stiže u listopadu', napisao je glumac tada. 

Inače, Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, ovo im je prvo dijete, a upoznali su se u kafiću na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Fotografije sretnog para, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić