Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČESTITAMO!

OTKRILI I SPOL Domaći glumački par nakon 13 godina braka čeka prvo dijete

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Uskoro stiže njihova najsjanija zvjezdica

Izvor: Story

Hrvatska glumica, 38-godišnja Marija Omaljev-Grbić i bosanskohercegovački glumac, 44-godišnji Miraj Grbić otkrili su prijateljima i pratiteljima na Instagramu da im stiže prinova u obitelj.

 'Imamo novosti. Naša najsjajnija zvijezda dolazi u listopadu 2021. Vole te mama i tata', napisala je glumica pored zajedničke fotografije sa suprugom, a pritom je i otkrila kako će u njihovu obitelj stići djevojčica. Miraj i Marija su u braku od 2008. godine, a 2013. su se preselili u Los Angeles.

Povezane vijesti

'Dugo smo o tome razmišljali. Oduvijek sam željela ići u Ameriku, i prije nego što sam upisala Akademiju scenskih umjetnosti i počela se baviti glumom. Čak sam htjela ići na razmjenu učenika i ondje završiti četvrti razred srednje škole, ali roditelji me nisu ozbiljno shvatili. Tata se šalio na moj račun i govorio: “Mari skrivamo putovnicu po kući jer hoće u Ameriku.” Sada ga preko Skypea pitam: Što si ono govorio? A on se smije, što će', rekla je prije nekoliko godina Marija. 'Odluka nije bila laka. Neću reći da smo puno vagali jer znali smo da želimo ići, no čekali smo pravi trenutak, rješavali papirologiju, procjenjivali prema projektima koji su nam nuđeni. No shvatili smo da će se, ako tako nastavimo, sve oduljiti pa smo kupili karte i otišli', nadovezao se tada Grbić. 

Izbor Urednika

Royals