Vatrene večeras čeka odlučujuća utakmica protiv Argentine u kojoj će se pokušati plasirati u finale Svjetskog prvenstva. Nema sumnje da će im tijekom dvoboja najveća podrška biti njihove bolje polovice i djeca.

Luka Modrić s djecom
Igor Kralj / PIXSELL 

Tako je bilo i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije četiri godine, kada su Vatreni osvojili srebro. Nakon svake pobjede zagrlili su svoju djecu, a mi smo se prisjetili tih trenutaka.

Domagoj Vida sa sinom Davidom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Igor Kralj/PIXSELL 

Sin Domagoja i Ivane Vide, David Vida, definitivno je od svih mališana bio najveća zvijezda u Rusiji jer je nakon utakmice s Engleskom bosonog potrčao tati u zagrljaj, a te fotografije obišle su svijet.

David Vida sin je Domagoja i Ivane Vide
Igor Kralj/PIXSELL 

Luku Modrića trenutačno u Katru bodre supruga Vanja i djeca, a tako je bilo i 2018. godine. Nakon utakmice s Danskom u zagrljaj su mu potrčali sin Ivano i starija kći Ema.

Luka Modrić s djecom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Profimedia 

Nogometaša Ivana Strinića tada su podržali sin Petar i kći Marta s kojima je slavio nakon što su Vatreni izbacili Englesku sa Svjetskog prvenstva.

Ivan Strinić s djecom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Igor Kralj/PIXSELL 

Ulazak u finale Mundijala slavio je s djecom i Ivan Perišić kojeg su kamere snimile na travnjaku s kćeri Manuelom i sinom Leonardom.

Ivan Perišić s djecom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Profimedia 

Leonardo i Manuela Perišić, David Vida te Petar i Marta Strinić, nakon što su se izgrlili s očevima, ali i ostalim nogometašima, dohvatili su se lopte i odmah pokazali neizmjerni talent, a taj trenutak i danas se pamti.

Djeca Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Profimedia