DRUGE SU MU SE BACALE POD NOGE, ALI ON VOLI SAMO NJU: Rodila mu je 4 djece te dokazala da ga nikada neće ostaviti

Mark Wahlberg je od 2009. u braku s manekenkom Rheom Durham, a ovo je njihova lijepa ljubavna priča.

Profimedia

Mark Wahlberg je danas jedno od ključnih imena holivudske A-liste glumaca, a zanimljivo je da je svoju karijeru ovaj mišićavi frajer započeo kao reper umjetničkog imena Marky Mark.

Dobitnik brojnih filmskih i televizijskih nagrada, Mark danas ima 52 godine, a proslavio se ulogom porno glumca u legendarnom filmu iz 1997., 'Boogie Nights'. Od tada do danas ne prestaje nizati filmske uspjehe, pa je tako zaradio i bogatstvo veće od 50 milijuna dolara, no najvećim uspjehom u svom životu smatra svoju veliku i sretnu obitelj.

Naime, Mark je od 2009. u sretnom braku s manekenkom Rheom Durham, a njihova ljubavna priča je jedna od onih koja vraća vjeru u istinsku zaljubljenost u Hollywoodu. Kako je Mark sada viđen kako uživa na kalifornijskim plažama na kojima s ponosom pokazuje svoje savršeno isklesano tijelo, mi smo se odlučili prisjetiti svih žena koje su ga pokušale zavesti te im to nije pošlo za rukom, kao i one koja mu je zarobila srce.

Profimedia 

Mark je na početku svoje karijere bio na meti mnogih zgodnih žena iz svijeta showbusinessa. Zahvaljujući velikoj karizmi, šarmu i uvijek savršenoj tjelesnoj formi, dame su mu se bacale pod noge, a među njima su bile i Reese Witherspoon, Kate Moss i Jordana Brewster.

Iako je sa svima njima imao kratke romanse, otkako se 2001. zagledao u prekrasnu Viktorijinu anđelicu Rheu, za Marka nije postojala niti jedna druga.

Rhea i Mark su se upoznali 2000., a vezu počeli 2001. godine. Tijekom godina su dobili troje djece, a onda su se 2009. odlučili i vjenčati, da bi nakon svadbe dobili i četvrto dijete. Kako je Mark požrtvovni katolik, oduvijek je smatrao da je obitelj ključ sreće u životu, te je nebrojeno puta rekao koliko je zahvalan na svojoj djeci i supruzi koja je stavila vlastitu karijeru na pauzu kako bi brinula o obitelji.

Profimedia 

Podsjetimo se, Rhea je prije udaje za Marka bila uspješan fotomodel, no svega se odrekla kako bi njemu bila supruga i vječna podrška. Čak se konvertirala na katoličanstvo te je na crkvenoj svadbi sa svojim odabranikom razmijenila bračne zavjete.

Njihova ljubavna priča do danas ostaje jedna od najljepših u Hollywoodu, a baš nikada se u vezi ovog para nisu plele priče o skandalima ili prevarama.