Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMA VIŠE TRBUŠNJAKA

JE LI ZAKLJUČIO DA JE PREZGODAN? Miljenik žena se zapustio i udebljao 10 kg

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

No glumac tu neće stati. Priznao je kako se za svoju novu ulogu mora još udebljati

Izvor: Instagram

Američki glumac i bivši glazbenik, 49-godišnji Mark Wahlberg, iznenadio je obožavatelje svojom transformacijom. U samo tri tjedna pozdravio se sa svojim trbušnjacima i nagomilao gotovo 10 kilograma. Priprema se za novu ulogu, a na Instagramu je predstavio svoj novi izgled.

Mark je objavio jednu stariju fotografiju i jednu sadašnju. 'Od prije tri tjedna do sada. Ovo', napisao je glumac u opis fotografije i zahvalio svom privatnom chefu Lawrenceu Duranu što mu je kuhao. Nakon tri tjedna drugačije prehrane, Marku je sada trbuh puno zaobljeniji i izgleda napuhnuto.

Pratitelji su mu u komentarima ispod fotografije pisali kako jedva čekaju vidjeti za koju se to ulogu spremio, a neki su mu poručili kako im se čini sretniji s trbuhom. Fotografiju je komentirala i njegova supruga, 42-godišnja Rhea Wahlberg. 'U duši je i dalje jednak', napisala je.

No glumac tu neće stati. Koji dan ranije priznao je kako se za svoju novu ulogu mora udebljati još 10 kilograma. Osim dobivanja na težini, Mark je promijenio i oblik brkova. 'Glumim tipa koji je borac', otkrio je Mark prošlog tjedna za strane medije.

Faze njegove transformacije tijela bit će prikazane u filmu s glumčevim likom koji je kasnije u životu ispao iz forme. Mark je zaključio kako je sam sebi postavio izazov da se udeblja barem 15 kilograma u šest tjedana.

Povezane vijesti

Inače, glumac je ranije jako pazio na svoju liniju. Jednom je prilikom za strane medije ispričao kako se budi u 2:30 u jutro kako bi odradio trening, a prehrana mu je bitna. Barem mu je bila bitna, jer sada je glumac na drugačijem režimu.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije