SAMOZATAJNI GLUMAC S NAJLJEPŠIM DRUŠTVOM NA ŠPICI: Prošetao je sa sinovima koje je dobio s bivšom suprugom

Petar Ćiritović prošetao je zagrebačkom špicom sa svojim sinovima.

Robert Gašpert

Petar Ćiritović (44) rijetko se pojavljuje u javnosti, a ovih blagdana je prošetao zagrebačkom špicom u društvu svojih sinova.

Glumac je nosio smeđe hlače, košulju, veste, kaput i kapu koje je uskladio s bijelim tenisicama. Kraj Petra su hodali njegovi sinovi i mlađeg je cijelo vrijeme držao za ruku.

Robert Gašpert 

Inače, Ćiritović je dobio sinove s bivšom suprugom, šest godina mlađom diplomiranom ekonomisticom Lucijom Palić. Svojoj ljubavi su dali dvije prilike prije nego su se odlučili razići.

Robert Gašpert 

Petar je nakon razvoda pronašao ljubav s dizajnericom Ivom Duduković s kojom ga ne viđamo često. Poznaju se još iz srednje škole, no životne okolnosti odvele su ih potpuno drukčijim putem i ponovno spojile.

I to nakon što su oboje odlučili okončati svoje brakove. U rujnu prošle godine objavljeno je da se Iva Duduković razvodi od supruga, Mladena Dudukovića, renomiranog zagrebačkog plastičnog kirurga s kojim ima dvoje djece. Par je odlučio pamtiti samo ono lijepo, na što ih neprestano podsjećaju njihovi sinovi o kojima se zajedno brinu.

Robert Gašpert 

Petar i Iva su se u lipnju pojavili na Story Hall of Fameu. Glumac je tada istaknuo da se posebno veseli susretu s brojnim kolegama i poznanicima: 'S obzirom na pandemijsko razdoblje bit će mi drago vidjeti neka poznata lica, ali i nove urednike i fotografe.'