NARASLA JE PREKO NOĆI: Čombe objavio video s preslatkom kćerkicom i zatražio pomoć

Miraj Grbić objavio je video u kojem njegova kći Billie šeće plažom.

Story

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je publici najpoznatiji kao osebujni Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', oduševio je pratitelje na Instagramu novom objavom.

Podijelio je video u kojem njegova kći Billie šeće plažom dok je on prati i na kraju je podigne u naručje i trči s njom.

Šaljite pomoć!!!!’, napisao je u opis snimke.

Objava je oduševila pratitelje na Instagramu pa su mu video komentirali i glumci Tarik Filipović te Bojana Gregorić Vejzović.

Inače, Miraj je kćer dobio s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev-Grbić u listopadu prošle godine.
Vjenčali su se 2008., a 2013. su se preselili u SAD, gdje su oboje odmah nastavili s glumačkim angažmanima.

Ivana Ivanovic/Pixsell 

Naime, Miraj je glumio u serijama 'American Horror Story', 'S.W.A.T.' i 'Santa Clarita Diet', a Mariju smo mogli gledati u naslovima poput 'Severed Silence', 'Beauty and The Queen'. Inače, osim glumačkih angažmana Miraj predaje i na New York Film Academy.

Instagram 

U jednom ranijem intervjuu za bosanskohercegovačku AZRU, Marija je otkrila kako su izgledali njezini prvi dani u Los Angelesu.

'Bio je čudan osjećaj, kao da smo bili na nekom autopilotu. Od zemalja u kojima smo već izgradili prijateljstva, navike, karijere, došli smo u potpuno novu sredinu. Osjećala sam se kao na prvoj godini Akademije. Kad ne znaš ništa i nikoga, nitko tebe ne zna i moraš sve ispočetka', ispričala je.