ZBOG ANĐELKE JE OSTAVIO DJEVOJKU S KOJOM JE BIO 11 GODINA: Svi kažu da je nesuđeni kum mnogo zgodniji od bivšeg muža

Anđelka Prpić se danima nalazi u žiži javnostim, a svi se pitaju tko je muškarac s kojim, navodno, čeka dijete.

Damir Dervišagić/Kurir

Otkako se podigla prava bura oko Anđelke Prpić i njezinog trenutnog emotivnog statusa, svakodnevno u javnost izlaze novi detalji o glumičinoj navodnoj vezi s jednim od najboljih prijatelja njezina bivšeg supruga.

Robert Gašpert 

A lavinu komentara i nedoumica pokrenula je fotografija na društvenim mrežama na kojoj se, prema mnogim Anđelkinim pratiteljima, vidi trudnički trbuščić.

Instagram screenshot 

S obzirom na to da ova glumica, koja u posljednje vrijeme niže uspjeh za uspjehom u karijeri, do sada nije bila dio skandala, sve je šokirala činjenica da je spajaju s muškarcem koji im je trebao biti kum na vjenčanju.

Njih dvoje su, kako je rekao dobro obaviješteni izvor za Blic, svojim najbližima saopćili sretnu vijest, ali su svoju vezu ipak željeli sačuvati od očiju javnosti.

Instagram 

'Prijateljima i obitelji priopćili su sretnu vijest i ne kriju da su ludo zaljubljeni. No, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori činjenica da je zbog glumice ostavio dugogodišnju partnericu. Ovu priču Anđelka nije krila ni od svojih najbližih, ali se trudila da ne dospije u javnost', ispričao je za Blic dobro obaviješten izvor.

Robert Gašpert