KAO WILLIAM I HARRY PRIJE NEGO ŠTO SE SVE RASPALO: Gesta princa Georgea prema bratu vraća nas u najljepše vrijeme

Preslatka gesta princa Georgea prema mlađem bratu nije promakla stručnjacima za govor tijela.

Profimedia

Svaki korak britanske kraljevske obitelji odvija se pod budnim okom britanskih, ali i svjetskih medija, a iznimka nije bio ni njihov dolazak na božićnu službu u crkvu u Sandringhamu.

Kralj Charles poveo je svoju obitelj u crkvu Svete Marije Magdalene prvi put nakon smrti kraljice Elizabete, a pozornost su i ovaj put privukli najmlađi članovi kraljevske obitelji, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte.

Dolazak kraljevske obitelji na božićnu službu u crkvi  You Tube

Neki su zamijetili i slatku i dirljivu gestu princa Georgea prema svom mlađem bratu princu Louisu. Stručnjakinja za govor tijela Judi James usporedila je trenutak kad George stavlja ruku na leđa malenog Louisa s nekadašnjim odnosom princa Williama i Harryja te, kako piše The Mirror, navela da je toprinc William često činio Harryju kad su bili u istoj dobi.

'Jedan od najslađih i najdirljivijih signala u govoru tijelu bilo je kad je George iskoristio dodir i govor kako bi pokazao da je preuzeo ulogu zaštitnika svog mlađeg brata Louisa', rekla je.

Profimedia 

'Kad je obitelj stigla do crkve, William je stavio ruku na Georgeova leđa i nagnuo se prema njemu, a George je isto napravio sa svojim bracom. Gesta je izgledala spontano, iako on često preuzima tu ulogu, a nakon što smo u Harryjevom dokumentarcu vidjeli snimke mladog Williama i Harryja dok su odrastali zajedno, izgledalo je to kao zrcalna slika njihova bratskog odnosa prije nego što su odrasli i udaljili se', nastavila je Judi.

'William je prikazan kako se brine za Harryja isto kao što se George sad brine za Louisa', istaknula je.

Profimedia 

Primijetila je i kako su se princ William i Kate Middleton odnosili prema svojoj djeci.

'William i Kate su pokazivali uobičajene signale ponosa, a jasno je da su sad postali malo opušteniji roditelji. Charlotte je išla naprijed dok su hodali prema crkvi, a George je od prilično stidljivog dječaka koji drži oca za ruku napredovao u ulogu starijeg brata koji 'drži oko' na mlađem i pokazuje brižnost prema njemu', zaključila je.