LOMILI SU JOJ SRCE I JAVNO JE BLATILI, A ONDA JE SRELA NJEGA: Slave 8. godišnjicu braka i ostvario joj je veliku želju

Cameron Diaz je proslavila osmu godišnjicu braka sa suprugom Benjijem Maddenom, a s njim je ostvarila svoju najveću želju.

Profimedia

Cameron Diaz (50) slavi 8. godišnjicu braka s glazbenikom Benjijem Maddenom (43), a posljednjih godina uživa u obiteljskoj idili i napustila je glumačku karijeru.

Zaslužna za ljubav Cameron i Benjija je dizajnerica i reality zvijezda Nicole Richie s kojom je bivša glumica niz godina dobra prijateljica. Naime, ona ih je upoznala i par je ubrzo shvatio da su stvoreni jedno za drugo, a 'sudbonosno da' izgovorili su u nakon osam mjeseci veze, u siječnju 2015. u Diazinom domu u Los Angelesu.

Profimedia 

'Nisam se željela skrasiti i uvijek sam govorila da ne vjerujem u monogamiju, ali dogodilo se i meni. Imam najboljeg čovjeka na svijetu i samo je moj', rekla je Cameron jednom prilikom američkim medijima.

Ostvarila je i svoju najveću želju, majčinstvo. U prosincu 2019. supružnici su dobili kćer Raddix uz pomoć surogat majke.

'Presretni smo što s vama možemo podijeliti ovu vijest, ali osjećamo snažan instinkt da zaštitimo svoju privatnost. Zato nećemo objavljivati fotografije ili dijeliti više detalja, osim da je preslatka', oglasili su se Cameron i Benji.

Profimedia 

Iako je prvo pažljivo štitila svoj privatni život, s vremenom je bivša glumica počela dijeliti detalje.

'Stvarno nikada nisam bila ovoliko ispunjena. Sve je to zahvaljujući mojoj maloj obitelji, nema ništa bolje od toga. Biti roditelj je najveći dar, ali ima i svojih izazova. Osjećam da je moj posao roditelja da joj pomognem naći riječi kojim može izraziti svoje osjećaje, svoja iskustva, što joj se događa. Mislim da je i iznimno važno popravljanje. Ponekad poludim, ali onda popravim situaciju i kažem joj: 'Oprosti, mama je malo poludjela. Nisam ti mislila reći to što jesam i oprosti ako sam te uzrujala ili ti povrijedila osjećaje. Želim da znaš da je i mama samo ljudsko biće'', ispričala je Diaz tijekom gostovanja u emisiji Kelly Clarkson.

Profimedia 

Glumica, koju gledatelji pamte po filmovima 'The Holiday', 'Maska' i 'Svi su ludi za Mary', otkrila je i koliko se njezin život promijenio otkad je 2014. napustila zabavnu industriju. Dotaknula se taštine i priznala da je nekad bila zatočena u svijetu gdje se najviše vodilo računa o nečijoj ljepoti.

'Apsolutno sam bila žrtva svih društvenih objektivizacija i eksploatacija kojima su žene podvrgnute. I sama sam ih prihvatila u određenim trenucima', rekla je Cameron.

Naglasila je da je bilo teško tada sebe ne procjenjivati i osuđivati jer ne ispunjava neke standarde ljepote. 'No zadnjih osam godina sam divlja. Poput divlje životinje, zvijeri!', ispričala je. Dodala je da je nekada bila toksična jer je kao glumica satima sjedila ispred ogledala.

No otkad se umirovila, sve se promijenilo za nju.

'Sada ne marim za svoj izgled. Doslovno, to je posljednja stvar za koju me je briga na dnevnoj bazi. Ništa ne radim. Dva puta na mjesec možda koristim neke proizvode za ljepotu. Ne perem ni lice', ispričala je Cameron koja ima mnoštvo preparata vrijednih 'milijune' na svojim policama.

Bivša glumica je aktivna i na Instagramu gdje se hvali svojim vinom koje proizvodi od organskog grožđa i u njemu nema šećera, a napisala je i knjigu 'Knjiga o tijelu: Zakon gladi, znanost snage i drugi načini da zavolite svoje nevjerojatno tijelo'.

Inače, prije nego što je pronašla Benjija s kojim se skrasila, Diaz je ljubila niz slavnih muškaraca. Među njima su bile kratke romanse s pjevačem i glumcem Tyreseom Gibsonom, kolegom Bradleyjem Cooperom, manekenom Paulom Sculforom, glazbenikom Adamom Levineom i Alexom Rodriguezom, bivšim zaručnikom Jennifer Lopez.

Profimedia 

Jedna od njezinih dužih veza je bila ona četverogodišnja s devet godina mlađim Justinom Timberlakeom, a neki su vjerovali da će izgovoriti 'sudbonosno da'. Ipak, prekinuli su i onda su počeli curiti sočni detalji.

On je izjavio kako mu je dosta Cameron koja se prema njemu ponaša kao da mu je majka, a ne djevojka. Pisalo se i kako je ona željela dijete, no on je smatrao da je premlad za ulogu oca. Ona o prekidu nije željela govoriti, ali nije krila da joj je majčinstvo velika želja.