NEKAD NAJSLAĐU DJEVOJČICU HOLLYWOODA DANAS NE BISTE PREPOZNALI: Promijenila su je 4 braka, jednog nije bila svjesna

Jodie Sweetin je nekoć bila velika dječja zvijezda serije 'Puna kuća', no onda je za nju sve pošlo po zlu. Gdje je i što radi danas?

Profimedia

Velika je vjerojatnost da se sjećate kultne humoristične serije 'Puna kuća' koja je 1980-ih i 1990-ih bila apsolutnih hit u SAD-u, a kasnije se njezina popularnost proširila i na naše prostore.

Radnja je, podsjetimo se, pratila obitelj Tanner koja se sastojala od tri djevojčice, njihovog oca i dva strica. Jedna od te tri djevojčice, plavokose sestrice, bila je i Stephanie, a koju je utjelovila glumica Jodie Sweetin.

Ta je serija bila iznimno popularna, a žene su ludjele za prezgodnim ujakom Jessejem dok su svijet svojom slatkoćom osvojile blizanke Mary Kate i Ashley Olsen u ulozi Michelle. No, jedino je Jodie bila ta koju su 'čudom od djeteta'.

Profimedia 

Naime, kada se rodila, roditelji su joj bili u zatvoru pa ju je posvojio ujak, a ulogu koja je promijenila život dobila je s pet godina. I iako su joj svi prognozirali bogatu glumačku karijeru, borba s ovisnostima o drogama zapečatila joj je jedan period života. Tri puta se razvela, a ove se godine po četvrti puta udala i to za dugogodišnjeg zaručnika.

A onda se vratila glumi. Krenuo je remake serije koja ju je proslavila, sada naslovljenoj 'Punija kuća'. Ipak, za vrijeme pandemije, bila je kod kuće sa svojim kćerkicama Beatrix i Zoie, ali je zbog tjeskobe i anksioznosti smršavjela čak 17 kilograma.

Profimedia 

Njezin je privatan život bio obilježen kaosom. Kada je imala samo 20 godina udala se za policajca Shauna Holguina, no brak je potrajao tek 4 godine. Nakon tog braka je upoznala filmskog producenta Codyja Herpina te je s njim službeno potvrdila vezu 2007. Vjenčali su se tek par mjeseci kasnije, a šuškalo se kako je tada Jodie bila u jako lošem psihičkom stanju te nije bila u stanju zapravo prosuditi što je za nju dobro, a što ne.

Tako je naglo uplovila u bračnu luku, rodila kći i razvela se samo godinu dana kasnije. Brakorazvodna je parnica bila obilježena brojnim skandalima i sukobima, pa je razvod trajao čak 3 godine. Nakon toga je Jodie rodila drugu kći svojem dečku Mortyju Coyleu te se i za njega udala. No, i ta se veza ispostavila kao bračni brodolom. Razveli su se 2016., a iste je godine glumica objavila se udaje za Justina Hodaka, također bivšeg ovisnika o drogama. No, na kraju je par zajedno ostao tek nekoliko mjeseci, a koje su navodno bile ispunjene nasilnim svađama.

Profimedia 

Hodak je zbog navodnog zlostavljanja Jodie dobio zabranu prilaska, a ona je pak krenula dalje s redanjem ljubavnika. Sljedeći i zasad posljednji na listi je njezin sadašnji suprug Mescal Wasilewski za kojeg se udala ove godine. 

Osim brojnih ljubavnih veza, život glumice obilježila je i borba s ovisnostima. Počela je piti sa samo 13 godina, a kada je imala 15 već je bila alkoholičarka. Kasnije se prebacila na kokain i heroin, a rekla je kako joj je to tada bilo ‘zabava’. Borila se s ovisnošću te je uspjela odviknuti se, ali se i drastično udebljala. Govorili su joj da se deformirala, a onda je zbog stresa naglo izgubila 17 kilograma 2020.!

Profimedia 

'Jednostavno sam prestala jesti', izjavila je u podcastu s Allison Kugel. 'Oduvijek se borim s anksioznošću i depresijom i pandemija je uistinu dodatno narušila moje mentalno zdravlje. Mogu samo zamisliti kroz što su prošli drugi ljudi, osobito oni koji su bili na prvoj liniji obrane od ove grozne bolesti - medicinsko osoblje, ali i svi oni koji su izgubili članove obitelji zbog ove opake bolesti', priznala je Sweetin.

Kako se ova glumačka zvijezda mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Jodie Sweetin