Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MRAČNE TAJNE NEKADAŠNJE SAVRŠENE OBITELJI: Što se sve događalo iza kulisa serije 'Puna kuća'?

Nakon iznenadne smrti glumca Boba Sageta, ponovno se piše o mračnim stvarima koje su se događale na setu serije 'Puna kuća'.

Glumci iz serije Puna kuća Izvor: Profimedia

Svijet se oprašta od iznenadno preminulog glumca Bob Sageta, zvijezde nekadašnjeg popularnog ABC-ovog serijala Puna kuća. Show uz kojeg su mnogi od nas odrasli, emitirao se od 1987. do 1995. i pratio je život obitelji Tanner, a televizijsku slavu Bob Saget stekao je upravo zahvaljujući ulozi samohranog oca Danny Tannera.

Serija koja će kasnije stvoriti planetarno popularne sestre Mary-Kate i Ashley Olsen, isprva nije dobro prihvaćena od strane američke publike. Producent serije Jeff Franklin priznao je u intervju za MTV 2016. godine kako im je trebalo nekoliko sezona da se probiju. 'Kada se Puna kuća počela emitirati recenzije su bile brutalne. Dobili smo F u People magazinu. Svi kritičaru su nas mrzili. Tek oko četvrte ili pete sezone se to promijenilo.'

Priča o samohranom ocu koji odgaja troje djece uz pomoć najboljih prijatelja iz djetinjstva ipak je uspjela osvojiti publiku u segmentu obiteljskih sitcoma i tome dovoljno ide u prilog činjenica da se nastavila emitirati punih osam godina.

Nekadašnju popularnost serijala iskoristio je i Netflix koji je 2016. producirao spinoff 'Punija kuća' koji je doživio pet sezona,ali niti približnu slavu kao original pa se tako u njemu ne pojavljuju ni sestre Olsen. Donosimo vam intrigantne priče sa seta koje daju potpuno drugačiju sliku o nekadašnjoj savršenoj televizijskoj obitelji.

Bob Saget pronađen je mrtav u hotelskoj sobi Izvor: Profimedia

Drogiranje na setu


U svojim memoarima 'Dirty Daddy: The Chronicles of a Family Man Turned Filthy', Bob Seget je priznao kako su on, Dave Coulier i John Stamos znali kratiti vrijeme između snimanja scena s dušikovim oksidom.'Već smo čekali neko vrijeme- oni su još uvijek snimali scene s Michelle i njezinim prijateljima, a ja sam postajao sve više nestrpljiv. Zgrabio sam Davea i Johna i otišli smo u backstage u sobu za rekvizite i zaključali vrata....Otvorio sam frižider i eto ga! Šest limenki šlaga. Dušikov oksid je opasan. Može izazvati oštećenje mozga....Dave i John su me pratili u stopu. 'Napušili' smo se plina koji je ostao u limenkama koje su bile pripremljene za snimanje scene Michellinog rođendana.'

Seks lutka Bob Sageta


Bob Seget prisjetio se u svojim memoarima i najneugodnijeg trenutka sa snimanja 'Pune kuće' kada se našao u neprimjerenom klinču s lutkom za napuhavanje. 'Samo su odrasli bili prisutni. Puno dečkiju sa seta koje volim nasmijavati. Pretvarao sam se da joj radim stvari, onakve kakve bi radila osoba koja zna da u blizini nema djece....ono što nisam znao jest da su televizijski monitori ostali upaljeni u sobi za nastavu, u svim garderobama i u određenim uredima unutar studija.'

Puna kuća bila je jedna od najpopularnijih serija svih vremena Izvor: Profimedia

John Stamos probao smjestiti otkaz sestrama Olsen


Drag i pažljivi ujak Jesse imao je puno manje strpljenja za svoju televizijsku nećakinju u stvarnom životu nego na kameri. Mary-Kate i Ashley Olsen koje su glumile Michelle Tanner skoro su izgubile angažman već na samom početku snimanja Pune kuće. Ispostavilo se da John Stamos nije imao puno razumijevanja za sestre koje su imale tek devet mjeseci u trenutku kada su došle na set. Iziritiran njihovim tantrumima, plakanju i čestim promjenama rasporeda snimanja, Stamos je napravio pritisak na produkciju da se pronađu zamjene za sestre Olsen, ali mu to na sreću nije pošlo za rukom.

Jodie Sweetin potonula u ralje droge i alkohola


Lik Stephanie Tanner koju je u seriji utjelovila Jodie Sweetin pokazala se kobnom za mladu glumicu. Jodie, koja je karijeru započela kao dječja zvijezda, skupo je platila svoju slavu. Na set Pune kuće stigla je kao djevojčica s jedva navršenih pet godina, a idućih osam je odrastala pred kamerama i milijunima gledatelja, no izgleda da je praznina u njezinom životu nakon završetka snimanja Pune kuće bila prevelika. 1995. godine kada je show okončan, uslijedila je dugogodišnja borbu s ovisnošću o alkoholu i drogi. Jodie je imala tek 14 godina kada je počela konzumirati kokain i kristalni met u srednjoj školi.

Glumica se prisjeća kako je sve krenulo od prvog puta kada se napila na vjenčanju kolegice Candace Cameron.

Jodie Sweetin je uništila slava Izvor: Profimedia'Mislim da sam sigurno popila dvije boce vina, a imala sam samo 14 godina. To prvo piće mi je dalo samopouzdanje koje sam tražila cijeli život. No to je postavilo uzorak koji ću kasnije nastaviti.'

Sestre Olsen izignorirale 25. obljetnicu serije koja ih je proslavila

Da stvari nisu bile tako idilične kako su se činile za vrijeme snimanja serijala izašlo je na vidjelo 2012. godine kada se stara glumačka i produkcijska ekipa ponovno okupila povodom proslave 25. godišnjice serije. Točnije, okupili su se svi osim najvećih zvijezda 'Pune kuće', sestri Olsen. Kako su se negdje putem odnosi zamrznuli postalo je očito svima, a nedugo zatim odbile su i pojavljivanje u offspinu 'Punija kuća'.

Mary-Kate i Ashley Olsen proslavila je serija 'Puna kuća'
Sestre Mary-Kate i Ashley Olsen
Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Magazin

Royals