BIVŠA MINISTRICA NA 'ZABORAVLJENOM' BALU: Mnogi ne znaju kako joj izgleda suprug, no postoji nekoliko fotografija

Mnogi i ne znaju kako izgleda suprug Željke Antunović.

Željko LukuniĆ/PIXSELL

Željka Antunović najpoznatija je kao nekadašnja predsjednica SDP-a i ministrica obrane u vladi Ivice Račana. Nedavno je osvanuo niz 18 godina starih arhivskih fotografija s VIP Opernog bala koji je u Hrvatskom narodnom kazalištu održan u siječnju 2005. godine.

Među uglednim uzvanicama našla se i Željka, tad na funkciji zamjenice predsjednika SDP-a Ivice Račana. U kazalištu se pojavila u vrlo elegantnom izdanju. Nosila je tamnu haljinu na bretele s jednostavnim ukrasom s desne strane, a uparila ju je s odgovarajućim dugačkim rukavicama.

Željko LukuniĆ/PIXSELL 

Bivša je ministrica izvedbu promatrala u ženskom društvu te ovom prilikom uz nju nije bio njen samozatajni suprug Zoran Antunović koji se ne voli eksponirati, no kamere su ga u nekoliko navrata uspjele zabilježiti u pratnji supruge na nekim kulturnim događanjima.

Petar Galebov/Pixsell 

S njom je tako snimljen na nastupu Josea Carrerasa, Michaela Boltona i Tonyja Cetinskog na humanitarnom koncertu za Zakladu Ana Rukavina u studenom 2007. godine, a koliko mu nije draga medijska pažnja dobro je vidljivo na fotografiji na kojoj diže ruku prema fotografu, dok se supruga iza njega veselo smije.

Pomalo mrzovoljan izraz lica imao je i na fotografiji nastaloj tri godine kasnije kad je sa Željkom 'uhvaćen' na novom izdanju hrvatskog hit mjuzikla 'Za dobra stara vremena' 2010. godine.

Željko LukuniĆ/PIXSELL 

Kako političarka gotovo nikad ne govori o svom privatnom životu, vrlo malo zna se i o njenom suprugu, kao i o njihovo dvoje djece.