HOLIVUDSKI GLUMAC IZNENADIO IZGLEDOM U HRVATSKOJ: Desetljećima nije viđen sa slavnijom sestrom, ljute ga pitanja o njoj

U Hrvatskoj se trenutno nalazi slavni holivudski glumac, Eric Roberts, poznat i kao brat planetarno popularne Julije Roberts.

Dubravka Petric/PIXSELL

Prelijepu i talentiranu glumicu Juliju Roberts dobro zna gotovo cijeli svijet, a nešto manje od nje poznat je i njen brat Eric, koji se trenutno nalazi u Belom Manastiru gdje je najavio snimanje filma 'Wrongful Death' u Hrvatskoj.

Iako i sam ima zavidnu glumačku karijeru, 66-godišnjeg Erica ne viđamo previše često na javnim događanjima, a na fotografijama iz Hrvatske se može primijetiti da se poprilično promijenio od dana svoje najveće slave.

Profimedia 

Erica su sustigle godine koje su ostavile traga na njegovom licu, a kosa prošarana sjedinama koja mu je neko vrijeme bila zaštitni znak na novim je fotografijama potpuno bijela. No, glumac je na konferenciji za novinare nasmiješeno pozirao najavljujući novi projekt u kojem će surađivati s hrvatskom redateljem Vjekoslavom Katušinom pa je jasno da za njega još nema govora o mirovini.

Osim njegovih glumačkih postignuća, puno se govorilo i pisalo o njegovom odnosu s 12 godina mlađom planetarno popularnom sestrom, Julijom Roberts. Budući da se slavni brat i sestra rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, dugo su kružile glasine da njih dvoje nisu u dobrim odnosima. Eric je tome stao na kraj tek prošle godine kad je gostovao u podcastu glumca Davida Yontefa.

Profimedia 

'Julia i ja smo uvijek bili dobro', rekao je Eric, iako desetljećima nitko nije uspio ‘uloviti’ njega i sestru na zajedničkoj fotografiji.

Kritizirao je medije jer je tema svakog njegovog intervjua odnos s glumicom. 'Jednom sam promovirao film u kojem sam glumio, odmah nakon što je u izašla 'Lijepa žena'. I mediji su nabacivali gomilu pitanja o Juliji. Ja sam im rekao – 'Hej, oprostite. Možemo li pričati o meni?'. Mislim da sam bio smiješan. I onda sam shvatio da imaju problem. Moj Bože, oni imaju problem', rekao je.

Dubravka Petric/PIXSELL 

'Ne slažemo se oko puno stvari. Moja sestra i ja samo čvrsti. Uvijek smo razgovarali i uvijek smo prigovarali jedno drugome, ali zabavno nam je poznavati jedno drugo. Jednostavno je tako', objasnio je.

Život Julie Roberts nije lagan jer balansira između odgoja troje tinejdžera i posla, dodao je. 'Njezin život nije dan na plaži. Ima gomilu stvari s kojima se mora nositi', kaže Eric.

Opisao je i kakav je obiteljski život poznate glumice. 'Ona je sjajna majka, zna sve', naveo je.