Hollywood je pun primjera preljubničkih afera, seks-skandala i ekstra brzo okončanih brakova, a većina takvih priča započne s time da se u nečijoj vezi ili braku pojavi neka ljubavnica koja uzurpira odnos.

I dok većina ljubavnica ostane na toj 'laskavoj tituli' i zauvijek nosi mrlju na svom imenu, postoje i one kojima je pošlo za rukom da zaista otmu muževe svojim suparnicama i postanu nove zakonite supruge svojih odabranika, preljubnika. U nastavku vam donosimo nekoliko primjera takvih slavnih žena koje su od ljubavnica postale zakonite žene.

Angelina Jolie

Glumica i oskarovka definitivno je najpoznatija ljubavnica svih vremena. Naime, otela je Brada Pitta njegovoj tadašnjoj supruzi Jennifer Aniston. Podsjetimo, Angelina je upoznala i zavela Brada na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', a iako je par negirao da je njihova veza započela dok je on još bio u braku, jasno je da to nije istina. Čim je ostavio Jennifer postalo je poznato da Angelina već čeka njegovo dijete. Vjenčali su se 2014. godine, a razveli 2019.

Angelina Jolie je otela Brada Pitta Jennifer Aniston
Profimedia 

Camilla Parker

Današnja supruga kralja Charlesa III., Camilla Parker, bila je najomraženija ljubavnica svijeta desetljećima. Dok su mediji i javnost obožavali nježnu Lady Dianu, Charles je oduvijek volio samu nju – pa je svoju suprugu čitavo vrijeme braka varao s Camillom. Poznata je Dianina rečenica u intervju u kojem je rekla kako ‘ih je u braku bilo troje pa je uvijek bila gužva’, aludirajući time na Charlesovu aferu s Camillom. Na kraju se Charles razveo od Diane, a Camillu je nakon desetljeća ljubavi oženio 2005.

Amber Heard

Trenutno najomraženija žena Hollywooda, lažljivica i manipulatorica Amber Heard navodno je zavela Johnnyja Deppa dok je još bio s Vanessom Paradis, majkom svoje djece. Zbog mlade plavuše je prekinuo dugogodišnju vezu s Francuskinjom te oženio 28-godišnju Heard. No, sreća nije bila dugog vijeka. Ubrzo su se počeli optuživati za fizičko i psihičko nasilje, povlačiti se po tabloidima, a na kraju je njihova rastava bila jedna od najskandaloznijih u povijesti Hollywooda.

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen i Tom Brady rastaju se nakon 13 godina braka, a zajedno su dobili i dvoje djece. No, njihova je veza započela tako da je Tom obljubio Gisele dok je još bio u vezi s bivšom djevojkom, glumicom Bridget Moynahan – koja je u trenutku započinjanja njegove afere s Gisele ostala trudna.Tako je rodila sina i istovremeno saznala da ju je dragi ostavio zbog brazilske manekenke.

Gisele Bundchen otela je Bradyja ženi koja je čekala njegovo dijete
Profimedia 

Melanie Griffith

Glumica Melanie Griffith upoznala je svog, sada već bivšeg suprug Antonia Banderasa na setu filma ‘Previše’, a na kojem su zajedno radili. U tom su trenu, kada se između njih rodila ljubav, oboje bili u braku s drugim ljudima. Kada su završili sa snimanjem oboje su se razveli od supružnika i vjenčali se. Bili su zajedno sve do 2015., a imaju i jednu zajedničku kći.

Julia Roberts

Posljednja na našoj listi je miljenica publike Julia Roberts. Iako oduvijek izgleda slatko i nevino, Julia je zapravo svog sadašnjeg supruga preotela drugoj ženi. Kada ga je upoznala na snimanju filma ‘Meksikanac’ on je bio u braku sa šminkericom, a zbog Julie je ostavio suprugu i oženio glumicu. Daniel Moder i Julia tako su se vjenčali 2002., a imaju i troje zajedničke djece.