Klanu Kardashian-Jennera prevare i afere nisu strana pojava, a posljednjih se par dana ne priča o ničemu osim o navodnom preljubu Travisa Scotta, nevjenčanog supruga Kylie Jenner, najmlađe milijarderke svijeta. Naime, oglasila se njegova navodna ljubavnica i rekla kako on Kylie vara s njom već 9 godina, a otkrila je i detalje njihove veze.

Podsjetimo se, Travis i Kylie zajedno imaju dvoje djece, a iako su više puta prekidali pa se mirili, ovo bi mogao biti finalni udarac njihovoj vezi. Naime, navodna Travisova dugogodišnja ljubavnica je Rojean Kar, model i manekenka koja je odlučila prekinuti šutnju i u javnost iznijeti pikanterije njihova odnosa.

Objavila je tako i video u kojem se njih dvoje grle, a ubrzo se oglasio i Travis te sve negirao.

Travis Scott navodno godinama vara Kylie
Profimedia 

‘Previše se čudnih stvari događa. Nepozvana osoba se ušuljala i pozirala na fotografijama. To je trebao biti zatvoreni set dok sam ja režirao spot. Ovo govorim posljednji put. Ne poznajem ovu osobu. Nikada nisam bio s tom osobom. Zato vas molim da prestanete s neprekidnim igricama i izmišljenim pričama’, poručio je reper na ovu temu.

Međutim, što je točno Rojean rekla? Ova ljepotica koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Yung Sweet Ro iznijela je niz optužbi na račun repera. Rekla je tako da je u početku zapravo Kylie bila ta koja je bila ljubavnica!

‘Bila sam dobra. Objavila sam je**nu priču koju ste htjeli da objavim. Pravila sam se da te ne poznajem, složila sam se s kojom god je**nom pričom da ste željeli, bez obzira na to koliko sam sra**a prošla zbog toga’, započela je svoju ispovijest.

‘Tvrdiš da me ne poznaješ i da nikad nisi bio sa mnom, a definitivno si bio sa mnom. Svi su te vidjeli sa mnom. Imam fotografije i video zapise tebe i mene’, rekla je i nakon kratke pauze dodala: ‘Ma daj. Ajmo gospodine’.

Rekla je i kako vara Kylie svake noći te da cijeli grad to zna, a sad negira cijelu istinu.

‘Varaš tu ku*** svake je*ene noći. Cijeli je**ni grad to vidi!’, rekla je Rojean misleći na 25-godišnju Kylie koja je nedavno Travisu rodila drugo dijete.

Otkrila je i kako se Travis s njom vidio čak i za Valentinovo ove godine te da ona zna da on nju voli, a ne mladu milijarderku te iznijela insinuaciju da je Travis s Kylie samo zbog njezina silnog bogatstva. Očekivano, internet se odmah podijelio – neki su stali na stranu manekenke, a neki na Travisovu, no svi se slažu u jednome – odnosi unutar Kardashian-Jenner klana uvijek kao da su ispali iz meksičkih sapunica.