Već smo navikli da nam Kardashian-Jenner obitelj s vremena na vrijeme priređuje drame i skandale. Ipak, nisu bez obzira na samom vrhu već toliko godina, a jasno je kao dan da je mnogo toga bile itekako inscenirano u korist publiciteta.

Sada je na rad došla najmlađa sestra obitelji - Kylie Jenner, a šuška se da je njezin partner i otac njezine djece Travis Scott vara već devet godina s manekenkom Rojean Kar.

Naime, Travisova dugogodišnja ljubavnica sada je odlučila u javnost iznijeti pikanterije njihovog odnosa. Između ostalog, izjavila je da je u početku Kylie bila ta koja je bila ljubavnica. 'Bila sam dobra. Objavila sam je**nu priču koju ste htjeli da objavim. Pravila sam se da te ne poznajem, složila sam se s kojom god je**nom pričom da ste željeli, bez obzira na to koliko sam sra**a prošla zbog toga', započela je svoju ispovijest.

'Tvrdiš da me ne poznaješ i da nikad nisi bio sa mnom, a definitivno si bio sa mnom. Svi su te vidjeli sa mnom. Imam fotografije i video zapise tebe i mene’, rekla je i nakon kratke pauze dodala: ‘Ma daj. Ajmo gospodine'.

Rekla je i kako vara Kylie svake noći te da cijeli grad to zna, a sad negira cijelu istinu. 'Varaš tu ku*** svake je*ene noći. Cijeli je**ni grad to vidi!', rekla je Rojean misleći na 25-godišnju Kylie koja je nedavno Travisu rodila drugo dijete.

'Previše se čudnih stvari događa. Nepozvana osoba se ušuljala i pozirala na fotografijama. To je trebao biti zatvoreni set dok sam ja režirao spot. Ovo govorim posljednji put. Ne poznajem ovu osobu. Nikada nisam bio s tom osobom. Zato vas molim da prestanete s neprekidnim igricama i izmišljenim pričama', poručio je reper na ovu temu.

Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djece
Profimedia 

Mnogi korisnici društvenih mreža misle da se Kylie i Rojean prepucavaju putem društvenih mreža i to, naravno, uz pomoć fotografija. Najprije je Rojean na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj u crvenoj haljini sjedi na prednjem sjedištu automobila. 'Reci joj da bude ja za Halloween kada već toliko želi da je voliš', napisala je.

Tjedan nakon, Kylie je objavila fotografije s kreveta noseći korzet i kratko napisala: 'U tvojim snovima'.

Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djece
Instagram 

Mnogi misle da ovdje nije riječ o slučajnosti, već da je ovo 'suptilno' slanje poruka itekako dobro promišljeno.