Nakon što je u ponedjeljak u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 13 sati u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, korisnici društvenih mreža počeli su komentirati kako se možda radi o nestaloj Marijani Seifert za kojom se traga već pola godine. Njezin otac Ivo Kovačević ni danas nije imao više informacija.

U kontaktu je s policijom na zagrebačkim Krugama koja vodi slučaj i sa stanicom u Heinzelovoj.

‘Nikakvih novih saznanja nemamo. Sutra su nam obećali javiti je li to Marijana. Kad utvrde identitet. S obzirom da nas nisu tražili uzorak krvi moja je pretpostavka da to ipak nije. Rekli bi nam valjda i po odjeći... Iskreno, to supruzi i meni ne donosi olakšanje. Idući tjedan su Svi sveti i Dan mrtvih. Gdje da stavim svijeće i cvijeće za svoju Marijanu?’, uplakanim glasom je sinoć rekao za Slobodnu Dalmaciju.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Pixsell/STR-5687 

Spomenuti portal kontaktirao je i Marijaninog supruga Karla Seiferta da ga pita što misli o cijelom slučaju. Međutim, nije bio raspoložen za davanje izjava.

'Bez komentara sam za sve medije’, kratko je poručio.

Marijanin otac idući tjedan planira otići u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice na Krugama jer nije zadovoljan istragom.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Ne kažem da policija ne radi svoj posao, ali pojavile su se mnoge kontradiktornosti. Kako oni znaju da je u Savi? Zašto je ne traže negdje drugdje?’, pita se Ivo Kovačević.

Nedavno se oglasila i Marijanina majka Gordana.

'Pa kad bismo barem znali što je s našim djetetom... Oprostite, toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Boli me pričati o tome. Nakon razgovora osjećam se još gore. Nemate pojma koliko mi je bolno odgovarati na vaše poruke, ne možete ni blizu razumjeti našu bol. Moj muž i ja stvarno nemamo nikakve informacije da vam damo. Od policije ne možemo dobiti nikakve informacije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli reći rekli smo', rekla je za Kurir.