Seifert nestala je u travnju ove godine, otad o bivšoj pobjednici 'Big Brothera' ne zna se ništa. Nestala je u noći s 26. na 27. travnja iz svog obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Unatoč opsežnoj potrazi po tom zagrebačkom naselju i po rijeci Savi, Marijani se izgubio svaki trag, a do danas nije pronađen ni jedan novi trag koji bi ukazao na to gdje se Marijana trenutačno nalazi.

Osim što je posljednjih mjeseci glavna tema medija, isto je bila i 2011. godine. Naime, Marijana je sudjelovala u 'Big Brotheru', a nakon preljuba pred milijunima gledatelja - postala je i pobjednica te godine. Zaljubila se u Nikolu Nemeševića 'Nemeša', ali ljubav je bila kratkog vijeka.

Marijana Seifert pobjednica je Big Brothera 2011. godine
Story 

Nemeš i Marijana godinama su održavali vrlo turbulentnu vezu punu prekida i mirenja, a onda su se 2016. vjenčali u Istri. Ceremonija je bila u Novigradu kod matičara. Na vjenčanju je bilo tek 20-ak ljudi, ali ne i Marijanina i Nemešova obitelj, osim njene kćeri s kojom je Nemeš bio u odličnim odnosima. Osam mjeseci kasnije par se razveo zbog različitih pogleda na život.

Dvije godine prije tajnog vjenčanja, Marijana je ostavila fatalnog Nemeša jer ju je umorilo održavanje veze na daljinu.

'Imala sam najbolje namjere i zbilja sam dala sve od sebe, ali prekid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala', izjavila je tad Marijana u televizijskom intervjuu.

Tada, njezina obitelj bila je u potpunom šoku. Tadašnji suprug rekao je da joj to neće nikada oprostiti, ali nikad o njoj ništa loše nije rekao, a u kontaktu je ostao zbog zajedničke kćeri Korine. Marijanina šogorica tada je za Story komentirala preljub.

'Da, istina je. Ivan je podnio zahtjev za razvod. Kad je riječ o Marijani, i dalje mislim da nije ni loša ni zla osoba, nego da je u određenom trenutku donijela pogrešnu odlu­ku. Kod nas, u našoj skladnoj obitelji, nikad nije postojala riječ mržnja niti znamo što ona znači. Upravo iz tog raz­lo­ga Marijanu nećemo kamenovati kad izađe niti ćemo je dočekati na nož. Želimo joj sve najbolje u životu, ali mis­lim da je u ovom slučaju razvod jedino logično rješenje. Kad je riječ o malenoj Korini, na mom je bratu i Marijani da se dogovore oko skrbništva, no mislim da će je pod­jednako viđati oba roditelja', izjavila je tada Dragana.

Marijanina mlađa sestra Maja Kovačević, koja je sada u srpskom reality showu 'Zadruga', nije propustila komentirati tadašnju situaciju. '

‘Big Brother više i ne gledam, isključila sam se iz svega jer radim. U posljednje sam vrijeme doživjela najgore stvari koje je netko mogao doživjeti. Naravno, da ni meni ni cijeloj mojoj obitelji nije drago zbog Marijanina ponašanja. Ali želim da zna kako je volimo najviše na svijetu. Ima nas i uvijek će nas imati. Jedva čekam da je zagrlim i izljubim. Svi smo uz nju. Kad je riječ o njoj i Ne­mešu, ne zanima me ta veza, ne zanima me nikakav Ne­meš. Samo me zanima moja sestra i to hoće li biti dobro nakon što izađe', rekla je.

Obitelj nije podržavala preljub Marijane Seifert
Pixsell/Tomislav Miletić 

Otac je bio šokiran i nije odobravao Marijaninu vezu, ali i dalje mu je bila kćer kojoj bi pomogao.

'Marijana je moje dijete i kakav bih to roditelj bio ako je ne bih primio k sebi u roditeljsku kuću u Kninu. Neće ona nigdje lutati kad izađe jer ima mjesta kod svog oca. Ona je moje dijete. Razočaranje je jedno, a roditeljska ljubav nešto sasvim drugo', rekao je za Story tada njezin otac Ivo.