Poteklih nekoliko dana mnogo se govori i piše o nestaloj Marijani Seifert i to zbog njezine sestre Maje Kovačević koja je nedavno ušla u kontroverzni srpski reality show 'Zadruga'.

Tamo je više puta progovorila o misterioznom nestanku sestre, a čak je i tvrdila da se ubila tako što je skočila s mosta. Sada se, pak, javio Marijanin suprug koji o temi nestale supruge nije progovarao za medije. 

Marijana Seifert nestala je u travnju 2022. godine
Story 

'Dok ne vidim tijelo - ja se nadam da je živa. Maju ne želim komentirati. Marijanino ponašanje i naš život ne želim komentirati po medijima. Tko što priča, njemu neka ide na dušu. Toliko je laži i gluposti napisano o njoj od 'Big Brothera', a i o nama u posljednje tri godine. Ljudi koji su nam bili i jesu bliski znaju sve što i kako je bilo. Ponavljam, ja za medije nemam komentara i to je to. Molim vas da ostavite mene i moju obitelj na miru', rekao je Karlo, piše Blic.rs.

Ranije je Maja iznenadila tvrdnjom da zna što se dogodilo s Marijanom i da će ona o tome progovoriti kad bude spremna.

'Večeras je moj ulazak i ne bih se htjela fokusirati i o tome pričati. Za sve postoji svoje vrijeme. Mi smo kao obitelj dali sve od sebe i saznali smo 99,9 posto toga. Kad budem bila spremna da to ispričam, podijelit ću to s javnošću. Dobila sam sliku što se dogodilo i nekako pokušavam to prihvatiti. Saznali smo sve što je bilo', rekla je Maja prije ulaska u show, a prenio Blic.

Dodala je da o tome ne priča ni s kim osim sa svojim najbližima.

Maja Kovačević sestra je nestale Marijane Seifert
Youtube/Bar Srbija 

'Za Nemeša sam vidjela u medijima da je bio šokiran, ali ni s kim o tome ne pričam osim sa svojim najbližima. Nisam bila u kontaktu s Nemešom i nisam ni s kim pričala o tome. O tome pričam jedino s obitelji, dijelimo plač i suze. Teško mi je bilo doći ovdje', rekla je.

Njezine riječi iznenadile su i njezinog oca Ivu Kovačevića koji je takve navode brzo demantirao ističući da ne zna o čemu Maja govori.

'Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopće išla tamo i ne želim ulaziti u njezine razloge zašto je to rekla...', rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, pobjednica regionalnog 'Big Brothera', Marijana Seifert, nestala je krajem travnja ove godine, a potraga za njom još traje. Nestala je u noći s 26. na 27. travnja iz svog obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Unatoč opsežnoj potrazi po tom zagrebačkom naselju i po rijeci Savi, Marijani se izgubio svaki trag, a do danas nije pronađen ni jedan novi trag koji bi ukazao na to gdje se Marijana trenutačno nalazi.