Hana Huljić (31) dobila je 17. srpnja kćerkicu Albu sa suprugom Petrom Grašom (46). Grašo je progovorio da Albu ne stigne vidjeti često zbog pretrpanog rasporeda pa su ga mnogi napali.

Požalio se da ne stigne provoditi vrijeme s obitelji koliko bi želio. 'S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i prije nego što se ona rodila, ne stignem je, nažalost, u toj mjeri ni vidjeti. Ona je još beba, nije toliko involvirana u glazbu uopće. Vidjet ćemo njezine afinitete, polako', rekao je pjevač.

Petar Grašo zbog posla ne viđa kćer koliko bi želio
Mario Poje 

Tom je izjavom podigao prašinu i mnogi su ga počeli napadati. Situaciju je dodatno pogoršala već znana informacija da je Petar bio odsutan i kad su Hani počeli trudovi jer nije tada bio u Splitu. Zatim je imao i nastup kada su mama i beba izlazile iz bolnice, te tada isto nije bio prisutan.

U kolovozu je za Story isto potvrdio da ne provodi puno vremena s obitelji, zbog čega se kaje. 'Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio jer je ova sezona doista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su na ovo ljeto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci s obitelji još dragocjeniji. Sretan sam što sam blagoslovljen ulogom roditelja', rekao je Petar. Iako je Grašo inače omiljen među publikom, zbog sve su ga dočekali 'na nož'.

Hana Huljić i Petar Grašo su u srpnju postali roditelji
Jadran Babić 

Sada je za Telegraf.rs ponovno progovorio o toj škakljivoj temi i objasnio što je mislio kad je rekao da uči biti dobar otac.

'Ako je obitelj stabilna firma, nazovimo je tako, emotivna firma. Ako unutar tog emotivnog društva svaki član zna dati svoj doprinos, onda nema problema. Jednostavnim riječima, trudim se biti što više sa svojom obitelji, ali kad mene nema, tu je divna brižna majka koja je tu ulogu prihvatila s najvećim veseljem. Ima baka, ima djedova i svih.

Dakle, općenito je to radosno okruženje, moj posao je takav da me možda nema malo više nego što bih želio, ali ima me dovoljno i to vrijeme koristim koliko god mogu da živim punim plućima. Mislim da se za sve u životu uči. Danas možete pronaći tutoriale: 'kako biti dobar otac', 'kako promijeniti pelenu', 'kako zapaliti vatru'. Potpuno sam neopterećen, odgovoran, ali neopterećen. Jednostavno moram plivati ​​u tom bazenu života u koji smo bačeni. Obiteljskim obavezama ne pristupam kao nečemu o čemu treba brinuti. Volimo se', objasnio je.