Nedjelja navečer za Martinu Tomčić Moskaljov rezervirana je za gledanje nove epizode 'Supertalenta', emisije u kojoj je i sama članica žirija. Za novu epizodu odlučila je odjenuti dugačku zelenu haljinu, a zlatnim prstenom dodatno je začinila modnu kombinaciju. 

'Večeras s posebnim veseljem iščekujem Supertalent. Doma sam s mojima i koristim svaku priliku da ih grlim i cmokam, kuham laganu večericu, slažem veš i učim matematiku', napisala je.

Nedavno je u intervjuu za Story progovorila o retuširanju fotografija. 'Tako je, objavljujem retuširane fotke, kao i hrpu neobrađenih. I vi i ja smo privatno nenašminkane, imamo prilično ležeran lifestyle. Ali ako idemo na nekakav svečani prijam, dotjerat ćemo se. Tako iskazujemo poštovanje. Kad dolazim na televiziju, nisam ona privatna Martina nego sam u ulozi članice žirija. Upravo ta uloga ima svoje karakteristike, ondje je cijeli tim koji se brine o meni. Kao i u kazalištu, oni me pretvaraju u razne likove. Moj profil na Instagramu nešto je što ulazi u tuđe domove i želja mi je da ima određenu estetiku iz poštovanja prema svim ljudima. Apsolutno me veseli kad me Marko Grubnić malo obradi', rekla je.

Story otvoreno je govorila o imidžu ‘najstrože članice žirija’ te kako on utječe na nepoznate ljude koji joj prilaze i žele je upoznati.

'Voljela bih da me se više boje', iskrena je bila Martina.Također je otkrila i da joj smeta kada je 'snimaju mobitelom dok sa suprugom šeta trgovačkim centrom'.

Martina Tomčić rekla je da retušira svoje fotografije
Instagram 

Ispričala je i situaciju koja se dogodila na jednom putovanju, a koja je utjecala na nju.

'Nedavno smo obiteljski bili u Parizu i sjedili na terasi dok je nedaleko od nas Rebeka pravila zvijezdu. Suprug i ja zezali smo se da bismo i mi to mogli. Rebeka je na to rekla: 'Mama, idemo se preseliti u Pariz.' Odgovorila sam: 'Zašto, prljav je grad, ne sviđa mi se.' 'Ali tu si potpuno drukčija nego u Zagrebu', dodala je. Porazno je što je to i dijete primijetilo.'

Na Instagramu je objavila i da je kćer počastila šopingom. 'Hvala što brinete za moju kćer. Odgovaram svima kolektivno - DA, odvela sam je u shopping'. Martina je tako otkrila da je svojoj 11-godišnjoj kćeri Rebeki ispunila želju i odvela je u zasluženu kupovinu.

Martina Tomčić odvela kćer u šoping
Instagram