Martina Tomčić Moskaljov i Ženja Moskaljov u braku su 19 godina, a o njihovoj obiteljskoj idili ne zna se mnogo jer svoju privatnost čuvaju za svoja četiri zida.

Iako mnogim gledateljima Martina izgleda kao hladna i stroga osoba, zapravo je vrlo topla i srdačna osoba. Sa suprugom ima dvoje djece - 17-godišnjeg sina Nou i 11-godišnju kćer Rebeku. Ne krije da je na obitelj osjetljiva i kao svaka majka, na svoje ne daje.

Martina Tomčić Moskaljov u braku je 19 godina
Robert Anić/PIXSELL 

‘Ako mi netko dirne u muža i djecu, pretvaram se u lavicu koja kida zubima i kandžama’, rekla je jednom za Story.

Osvrnula se i na recept za sreću u braku. 'Tu nema mudrosti. To je jedna luđačka sreća. Nisu to samo divni trenuci, radiš na odnosu, plijeviš, zalijevaš, uzgajaš. U suprotnom ćeš imati kaljužu, a ne zeleni travnjak. Mislim da je to princip bilo kakvih odnosa. Treba ulagati u ono do čega nam je stalo. Jako sam sretna što imam takav brak, supruga koji podržava sve moje ludosti, koji mi je podrška u trenucima kad sam mala i slaba. Nije lako biti snažna žena. I nama treba rame za plakanje i pomoć. A to kad nas funkcionira, volimo se zvati kotač i pokretač. Zbilja sam sretna i blagoslovljena zbog toga', rekla je Martina.

Zanimljivo je da je drugo dijete rodila kod kuće. 'Drugo dijete rodila sam planirano kod kuće. Suprug je bio sa mnom i pratio me kroz završni zanos našeg zajedničkog plesa. Bila sam javno prozivana zbog ovog čina, izgubila sam i neke prijatelje zbog ove intimne odluke, ali nisam do današnjeg dana imala potrebu opravdavati se ili braniti! I NEĆU!!! Moje tijelo, moj odabir, moj život. Žene zajedno su doista moćna gomilica koja može preokrenuti, a ako treba i zaustaviti svijet', objasnila je.

Martina Tomčić Moskaljov ima dvoje djece
Instagram 

Martina i Ženja upoznali su se dok je ona studirala u Grazu, ali prvi susret bio je u Lijepoj našoj, točnije na Samoborskom fašniku. Prvih pet godina funkcionirali su na vezu na daljinu, a kada su se upoznali ona je imala 20, a suprug 21 godinu. Nakon sedam godina veze, uslijedilo je vjenčanje 10. svibnja 2003. godine. Suprug ju je zaprosio prije jednog putovanja.

Vjenčanje je bilo intimno, s 50-ak osoba u Samoboru.

Martina je progovorila o tome da se djecu trudi držati podalje od javnosti, ali da ne može uvijek ona odlučivati hoće li to postići. 'Postoje situacije kad nisu sretni što im je mama javna osoba. To mi je jedna od bolnijih tema. Moja djeca nisu mogla birati čime ću se baviti, i nisu jedina. Stoga minimalno govorim o njima jer imaju pravo na neopterećeno, anonimno odrastanje. Pogotovo u pubertetu. Mogu reći da Noa i Rebeka nemaju obavezu doći na moj koncert. Pustim ih da sami odluče. Poštujem njihovu želje i dajem im podršku u onom segmentu u kojima im ona odgovara', navela je za Story.

Martina Tomčić Moskaljov prvih je pet godina sa suprugom bila u vezi na daljinu
Story arhiva 

U posljednjem intervjuu otkrila nam je da je jedna situacija utjecala na nju. 'Nedavno smo obiteljski bili u Parizu i sjedili na terasi dok je nedaleko od nas Rebeka pravila zvijezdu. Suprug i ja zezali smo se da bismo i mi to mogli. Rebeka je na to rekla: 'Mama, idemo se preseliti u Pariz.' Odgovorila sam: 'Zašto, prljav je grad, ne sviđa mi se.' 'Ali tu si potpuno drukčija nego u Zagrebu', dodala je. Porazno je što je to i dijete primijetilo', ispričala nam je Martina.