Meghan Markle i princ Harry su nakon odlaska iz kraljevske obitelji izgradili carstvo u svijetu šoubiznisa, a nastavili su se baviti i dobrotvornim radom što vole često isticati.

Trenutno se o supružnicima priča u kontekstu njihove dokumentarne serije na Netflixu i Harryjevih memoara koji bi trebali izazvati veliku pozornost. Upravo to je problem o kojem princ i Meghan jako vode računa pa žele izmijeniti neke stvari kako ne bi naljutili kraljevsku obitelj.

Meghan, Kate, William i Harry u Windsoru
Profimedia 

Kako je objasnila kraljevska dopisnica Katie Nicholl za Vanity Fair, par mora biti oprezan kakve će stavove iznositi o njima u budućim projektima.

'Harry i Meghan su svjesni da ako učine ili kažu bilo što što bi se moglo smatrati neosjetljivim prema Harryjevoj obitelji, tada riskiraju da budu potpuno odsječeni. U obitelji postoji osjećaj da su već na tankom ledu i da moraju oprezno koračati', ispričao je izvor u razgovoru s Nicholl.

Supružnici su odlučili ublažiti svoje dosadašnje ponašanje i sadržaj Netflixove dokumentarne serije jer žele prinčevog oca, kralja Charlesa III. na svojoj strani.

'Harry zna da njegov otac može biti prilično nemilosrdan ako mora biti. Charles neće tolerirati da član njegove obitelji okalja ugled krune', ispričao je izvor.

Paru je važan odnos s članovima kraljevske obitelji i zbog njihove djece, sina Archieja (3) i kćeri Lilibet (1).

Inače, američki mediji su nedavno izvijestili da su se Meghan i Harry sukobili s Netflixom i čak sa svojim vlastitim produkcijskim timom zbog svoje dokumentarne serije. Kako je pisao Page Six, supružnici su odlučili da žele odustati od nekih stvari koje su htjeli ranije prikazati i snimiti što im je donijelo probleme.

Meghan i Harry navodno inzistiraju da se izrežu neki dijelove iz serije, koju su snimali više od godinu dana, ali čelnici Netflixa stoje uz produkcijski tim koji želi zadržati dosad napravljeni sadržaj. 'Harry i Meghan predomišljaju se oko vlastite priče, projekta', rekao je izvor iz Netflixa za Page Six.

'U panici su, žele ublažiti i najosnovnije stvari, no to je njihova priča, iz njihovih usta', ispričao je drugi izvor.

Kralj Charles i princ Harry nisu u dobrim odnosima
Profimedia 

Meghan i Harry žele urediti seriju nakon smrti kraljice Elizabete II. prošlog mjeseca jer su otkrili razne informacije, koje će podići prašinu, o kralju Charlesu III. i kraljici Camilli te princu Williami i princezi Kate Middleton. Boje se mogućnosti da dokumentarac, koji je producirala njihova kompanija Archwell prije nego što je kraljica preminula, bude objavljen u ovom obliku.

'Podnijeli su značajne zahtjeve za promjene sadržaja koji su sami pružili, do te mjere da neki zaposlenici Netflixa vjeruju da će, ako im se odobri, to zapravo odložiti projekt na neodređeno vrijeme. Netflix stoji uz filmaše', objasnio je izvor iz Netflixa.

Supružnici žele da serija izađe sljedeće godine, no popularni streaming servis, koji je platio milijune dolara, želi ga objaviti odmah nakon pete sezone serije 'The Crown' koja je zakazana za 9. studenoga.