Policija je jučer poslijepodne izvijestila kako je u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 14 sati u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, a korisnici društvenih mreža počeli su komentirati kako se možda radi o nestaloj Marijani Seifert za kojom se traga već pola godine.

Ubrzo se oglasio njezin otac Ivo koji je rekao kako još uvijek ne zna je li riječ o njegovoj kćeri.

U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu nam mogli kazati više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odjeći pronađena ta ženska osoba i bi li to mogla biti Marijana’, rekao je sinoć Ivo za Slobodnu Dalmaciju.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Pixsell/Goran Stanzl 

A evo što je odgovorio na upit jesu li članovi obitelji dali uzorak krvi zbog moguće DNK analizeu u ovakvim situacijama.

Nismo, ni ja ni itko od mojih, ali to nije nikakav problem. Dat ćemo sve što treba! Pred mojom suprugom i menom je još jedna besana i neizvjesna noć. Samo želimo da se ova agonija što prije završi, teško je ovako živjeti’, objasnio je.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Pixsell/Tomislav Miletić 

Ponovio je i kako će ovog ili početkom idućeg tjedna ići u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice u Krugama koja istražuje slučaj njegove kćeri jer nije zadovoljan kako to rade. Nedavno se oglasila i Marijanina majka Gordana.

'Pa kad bismo barem znali što je s našim djetetom... Oprostite, toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Boli me pričati o tome. Nakon razgovora osjećam se još gore. Nemate pojma koliko mi je bolno odgovarati na vaše poruke, ne možete ni blizu razumjeti našu bol. Moj muž i ja stvarno nemamo nikakve informacije da vam damo. Od policije ne možemo dobiti nikakve informacije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli reći rekli smo', rekla je za Kurir.