Nakon što je policija jučer poslijepodne izvijestila kako je u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 13 sati u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene, korisnici društvenih mreža počeli su komentirati kako se možda radi o nestaloj Marijani Seifert za kojom se traga već pola godine. No policija ni jutros nije imala više detalja.

Jučer, 24. listopada oko 13 sati u mjestu Dubrovčak Lijevi, Savska ulica, u rijeci Savi, pronađen je leš zasad nepoznate žene na kojem nisu uočene ozljede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku’, stoji na stranicama PU zagrebačke.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Goran Stanzl/PIXSELL 

Dakle, identitet se još treba utvrditi, a Marijanin otac Ivo Kovačević jutros je za Dnevnik.hr rekao da je zvao policijsku postaju u Krugama koja vodi slučaj te da su mu rekli kako se čekaju rezultati. Kaže da su ga prije toga zvali iz policijske postaje u Heinzelovoj.

Rekli su mi da to vjerojatno nije ona. Navodno je riječ o ženi staroj 45 godina, a tijelo je oko mjesec dana u vodi. Ne znam je li mi to olakšanje ili nije’, rekao je za Dnevnik.hr.

Idu Svi sveti. Gdje ću staviti cvijeće? Imam svoju rodbinu, imam pokojnu sestru, znam di ću odnijet cvijeće. Šta ću sa mojom Marijanom? Na balkonu joj zapalit svijeću? A ne smijem zapalit još jer ne znam što je bilo’, dodao je.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Tomislav Miletić/PIXSELL 

Trenutačno se nalazi u Kninu, no kaže da za nekoliko dana planira u Zagreb.

‘Prošli put sam bio u apartmanu, cijelu mirovinu sam potrošio. Kampirat ću pred postajom, doći ću sa svojim autom ako treba. Želim da se javnost upozna i da vide ljudi. Ja ne kažem da policija ne radi svoj posao, ne mogu to tvrditi, ali mnoge su se kontradiktornosti pojavile. Kažu da je u Savi, kako oni znaju da je u Savi? Kao da ja nisam zaslužio bolje, sa 14,5 godina u vojsci, kao invalid?’, poručio je.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Nedavno se oglasila i Marijanina majka Gordana.

'Pa kad bismo barem znali što je s našim djetetom... Oprostite, toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Boli me pričati o tome. Nakon razgovora osjećam se još gore. Nemate pojma koliko mi je bolno odgovarati na vaše poruke, ne možete ni blizu razumjeti našu bol. Moj muž i ja stvarno nemamo nikakve informacije da vam damo. Od policije ne možemo dobiti nikakve informacije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli reći rekli smo', rekla je za Kurir.