Sin Harija Varešanovića postao je u petak otac djevojčice, objavila je to njegova majka, Maja Hadžismajlović. 'Rođena je mala i nježna princeza - moja unučica Sofi', navela je u objavi na Facebooku. Mak se 2018. godine oženio za svoju djevojku Ružu u Sarajevu, a u Njemačkoj žive već nekoliko godina.

Podsjetimo, glazbenik je uvijek isticao kako ga novac i slava nisu iskvarili te se nikada nije odao porocima, no zato je uvijek imao žene oko sebe. 'Žena se nisam spasio i to mi je jedini porok. Sa suprugom sam imao trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem tko joj je kriv, sama me birala, ne ja nju', priznao je glazbenik.

Hari Varešanović postao djed
Marin Franov/PIXSELL 

S prvom suprugom Aidom vjenčao se vrlo rano, kada je imao svega 19 godina, a dvije godine kasnije dobili su kćer.

Dok je bio u braku, Hari je imao velik broj ljubavnica. Jedna nepoznata javnosti mu je rodila sina Maka, koji je dvije godine stariji od njegovog i Aidinog sina Damira.

Izvanbračno dijete bilo je razlog raspada braka, ali i njegova potreba za drugim ženama.

Sadašnju suprugu Jasminku upoznao je davne 1994. godine na jednom koncertu, a u braku su od 2010. Pjevač je više puta istaknuo kako je tek s njom shvatio što je prava ljubav, a zbog nje već godinama živi na relaciji Sarajevo-München gdje ona ima dom.

Hari Varešanović godinama varao suprugu
Story 

A razlog zašto je tako dugo ostao u braku s prvom suprugom, iako više nije bilo ljubavi? 'Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog djece!', otkrio je jednom prilikom.

Navodno ga je ljubav prema ženama zamalo koštala i drugog braka, a spominjala se afera s doktoricom svjetskog glasa koja živi i radi u Sloveniji. Hari nije htio komentirati takve napise 2013. godine, a brzo nakon toga bračni par viđen je zajedno na jednom sprovodu.

Hari Varešanović dobio dijete s ljubavnicom
Story arhiva 

'Jednom prilikom je za Express.ba komentirao obiteljski život. 'O privatnom životu ne volim pričati. Imam dva braka iza sebe i troje djece: Damira, Maka i Nađu. Kćerka mi je podarila i dva unuka – Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju djecu gotovo da nisam imao vremena… Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru, a onda te unuci dočekaju kada imaš ozbiljne godine. Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Sretan sam što mi djeca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentirani i ako oni to neće, kao što nisu ni htjeli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je ljekar', rekao je.