OD UNIŠTENOG LICA DO MODRICA NA RUKAMA: Glumicu sada uslikali s čudnim ožiljkom na obrazu, svi sumnjaju na jedno

Glumica Melanie Griffith viđena je u javnosti s čudnim ožiljkom na licu.

Profimedia

Holivudska glumica, 65-godišnja Melanie Griffith, posljednjih je godina meta svjetskih medija najviše zbog svog fizičkog izgleda koji je itekako promijenila pomoću estetskih i plastičnih korekcija.

Njezino 'zlatno doba' bile su osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća, a danas je rijetko možemo vidjeti u serijama ili filmovima pa se čini kao da je nestala s glumačkog radara.

Profimedia 

Iako se danas rijetko pojavljuje u javnosti, svaki njezin dolazak pred kamere posljedično završi komentarima o njezinim operacijama u redovima stranih portala i na društvenim mrežama.

A onda su je nedavno paparazzi uslikali bez omiljenog modnog dodatka, rukavica, s kojima je dosad uspješno skrivala podljeve i modrice na svojim rukama. Ubrzo nakon, američki liječnik Gabriel Mirkin objasnio je da je to tipična procedura kojoj se podvrgavaju osobe koje imaju problema s trombozom, a služi za sprječavanje srčanog udara.

Profimedia 

'Ovo je uobičajena procedura koja se radi s pacijentima kojima je tromb krenuo ili postoji mogućnost da krene ka plućima ili srcu...', izjavio je doktor pa napomenuo da je ovisnost o alkoholu i drogama glumicu dodatno stavila u rizičnu grupu te da takvi pacijenti moraju promijeniti život iz korijena.

Sada su je paparazzi uslikali u vožnji automobilom na cestama Los Angelesa, a nije bilo teško ne primijetiti veliki ožiljak na njezinom lijevom obrazu.

Profimedia 

Iako nije jasno što je točan razlog ožiljka, mišljena su različita. Neki kažu da je sigurno posljedica njezine nekadašnje borbe s rakom kože zbog čega je morala nositi flastere na licu, dok drugi smatraju da je posljedica zatezanja kože u želji za mladolikim izgledom. Ipak je poznato da od toga najviše pati.

Uz to, Melanie već neko vrijeme boluje i od epilepsije. Kako bi spriječila daljnje pogoršanje svog zdravstvenog stanja, glumica je na posebnoj prehrani te redovito trenira u teretani. No, nedavno je viđena kako opet puši cigarete, koje su joj strogo zabranjene.

A kako se glumica mijenjala zbog plastičnih operacija, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Melanie Griffith je izgledala drukčije prije plastičnih operacija