NAJLJEPŠA SRPKINJA TRUDNA S KOŠARKAŠEM: Upoznala ga je s 19 godina, a imali su dva raskošna vjenčanja

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović po prvi put postat će roditelji.

Instagram

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović postat će roditelji po prvi put.

Budući da je Mina na početku trudnoće, radosnu vijest podijelila je samo s obitelji i najbližim prijateljima.

Instagram 

'Kada su saznali da je u drugom stanju, Mina je bila presretna, pa je odmah nazvala Nemanju. Njihovom oduševljenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće, žele da sve prođe u najboljem redu, odnosno prvo tromjesečje trudnoće, a onda će javno progovoriti o sretnim vijestima. Za sada skrivaju trudnoću jer žele da samo oni uživaju u lijepim trenucima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja', kaže izvor za srpski Blic i dodaje:

'Mina nije razmažena trudnica. Trudi se da podrži Nemanju, pa je išla i na sportska događanja na koja su ga pozivali. Jedno drugom su velika podrška. Nemanja je prati na preglede i brine da trudnoća prođe bez problema.'

Mina i Nemanja su 2020. sklopili građanski brak i priredili intimnu proslavu u najužem krugu ljudi, a u kolovozu 2022. su se i crkveno vjenčali i priredili veliku proslavu.

Svojedobno su progovorili i o budućnosti te djeci.

Instagram (@minamilutinovic) 

'Oboje smo mladi, ali to je svakako životni cilj. Vidjet ćemo hoće li to biti uskoro ili će malo pričekati. Da imamo sina, iskreno mislim da bi Nemanja više volio igrati nogomet, jer je nogomet Nemanjina neostvarena želja. Možda bi kroz to ostvario svoje želje. Ostavit ću to djeci, neka oni sami izaberu. Kako god da bude, uvijek ćemo biti uz njih, naravno', rekla je ranije Mina, koja je dodala i ono što je ključ njihovog skladnog odnosa.

Mina je jednom prilikom otkrila kako njen suprug reagira na provokativne fotografije koje snima za kampanje.

'Zajedno smo sedam godina, morali smo i to proći. S vremenom je shvatio da nema razloga za takve stvari. Razumijemo se, to je najvažnije. On razumije moj rad i ja razumijem njegov. Sve balansiramo', naglasila je Mina, koja je ponosna na Nemanjine uspjehe:

'Ja sam ponosna supruga jer Nemanja niže uspjehe. Sretna sam zbog njega.'

Nemanja je ranije rekao koliko mu znači Minina podrška.

'Teško je pronaći osobu koja će te pratiti u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i naviknuti se na takav život. Teško mi je kad dođem nervozan s utakmice, često je sama jer ja puno putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne veže za jedno mjesto i može raditi i biti sa mnom. Upoznao sam je kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo 'moraš li ići na svaki trening'. Brzo sam joj objasnio, prilagodila se i odlučila da želi biti sa mnom. Mislim da je mladost doprinijela tome, negdje sam je formirao kao osobu', rekao je Nemanja.

Inače, Mina je uspješna manekenka i jedna od najljepših Srpkinja, a domaća javnost imala ju je prilike vidjeti u jednoj od kampanja za novu kolekciju brenda Lunilou čija je vlasnica Izabel Kovačić, supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića.

Instagram 

Mina i Izabel postale su bliske su prijateljice, a nerijetko si dijele i komplimente u komentarima na Instagramu. Ispod jedne Minine fotografije Izabel je komentirala: 'Najljepša ikad', a Mina joj je odgovorila: 'Kad mi ti kažeš'.