'ODLUČILI SU DA NAJBOLJE FUNKCIONIRAJU KAO PRIJATELJI': Momčilo i Ana 'smirili strasti', evo što spremaju

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev uskoro se vraćaju na male ekrane, ali kao prijatelji.

Nova TV

Otkako se saznalo da se razvodi jedan od omiljenih glumačkih parova, Jelena Perčin i Momčilo Otašević, u cijeloj se regiji o tome puno govori, a osobito su interes javnosti potaknule glasine o tome da je krivac zgodna Momčilova kolegica iz serije 'Kumovi' Ana Uršula Najev, koja je nedavno i sama bila u centru medijskog interesa, nakon što je u javnost izašla njena neslavna epizoda kad je izbačena iz autobusa i posvađala se s vozačem.

Do naše redakcije još su u lipnju prošle godine počele dopirati glasine o krizi u braku omiljenog para. Bilo je znakovito i što su na Story Hall of Fame došli zajedno, ali tijekom večeri gotovo da se i nisu družili. U posjedu smo fotografije na kojoj se vidi da Ana i Momčilo pričaju na Hall of Fameu, a naš izvor rekao je da je Jelena cijelu večer bila u VIP dijelu, dok se Momčilo družio sa splitskom glumicom, a za šankom su pričali satima.

Story 

Dok Jelena i Momčilo o cijeloj situaciji šute kao zaliveni, Ana Uršula je odgovorila na pitanje novinara je li u vezi s crnogorskim zavodnikom.

'Apsolutno nije. Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama’, rekla je zaSlobodnu Dalmaciju.

Instagram 

Nova sezona popularne humoristične serije 'Kumovi' na male ekrane vraća omiljene likove iz Zaglava, pitoresknog mjesta u Dalmatinskoj zagori, a donosi i neke nove koji će svakako pomutiti planove starih mještana.

U novim nastavcima gledatelji 'uskaču' u radnju mjesec dana kasnije od završetka prve sezone. Stipan Macan i Zvone su privremeno zakopali ratnu sjekiru. Osim obiteljskih veza, vežu ih i poslovne. Stipan Macan i sinovi, uz pomoć donedavnog krvnog neprijatelja, otvaraju renoviranu pumpu Macan koja je stradala u požaru.

Nova TV 

U mjestu se sprema velika fešta povodom otvorenja pumpe koju pokvari dolazak zloglasne revizorice iz Zagreba.

Šima Mamić, koju će u seriji utjeloviti glumica Marina Redžepović, dolazi u mjesto pročešljati općinu i sumnjivu Zvoninu poveznicu s EU potporama uz pomoć kojih je obnovljena pumpa. Revizorica Šima sa sobom nosi mračnu tajnu koja će uzburkati odnose u obiteljima Macan i Gotovac.

Šima je, naime, Stipanova nezakonita kćer iz romanse sa Kajom, nekadašnjom Ivkinom prijateljicom iz mladosti. U ulozi Kaje gledatelji će prepoznati glumicu Mirelu Brekalo. Stipan, za razliku od slučaja s Aljošom, ne zna da je njegova strastvena veza rezultirala djetetom, jer Kaja nakon što je saznala da je trudna, zbog straha i osude da je petljala s oženjenim čovjekom, bježi iz Zaglava u Zagreb.

Nova TV 

Šima Mamić, nakon što sazna da ima oca u Zaglavama, odlazi u mjesto s duplim ciljem - pronaći nepravilnosti u radu Općini i upoznati svog biološkog oca, a ne zna da oba cilja vode prema vrhovnom glavaru Zaglava Stipanu Macanu. Dolazak Šime u mjesto će naopačke izvrnuti privremeni sklad Macana, Gotovaca i Akrapa.

Uskoro za Šimom dolazi i dečko Neno, kojeg će utjeloviti glumac Ivan Čuić. Neno je također umješan u financijsku aferu te baš kao i Šima traži bijeg u Zaglavama. Šima planira izvršiti zadatak koji je dobila što prije kako bi se mogla vratiti normalnom životu u Zagrebu, no situacija se komplicira i ostaje zaglavljena u Zaglavama u direktnom sukobu sa svojim biološkim ocem.

Luce i Janko su odlučili da najbolje funkcioniraju kao prijatelji. Provode sve više vremena zajedno jer se Luce brine o Janku koji je slomio rebro u padu niz stepenice. Oni su možda zbunjeni vlastitim osjećajima, ali svima u Zaglavama je jasno da je samo pitanje vremena kad će se stara iskra upaliti.

Jadran Babić 

Matija je u visokom stupnju trudnoće. Martin, u želji da joj maksimalno pomogne, postaje opsjednut vodičima za trudnoću i počinje izluđivati sve oko sebe, pogotovo Macane kod kojih provodi sve više vremena.

Ne propustite saznati kako će se razvijati odnos Luce i Janka, što će utjecati par kojeg čine Vedrana i Zlatan te kako će sve otkrivene tajne iz prošlosti utjecati na članove obitelji Macan, Akrap i Gotovac.

U novoj sezoni ''Kumova'' nas očekuje sve ono zbog čega smo voljeli prvu sezonu: mnoštvo topline, humora, autentičnosti obiteljskih odnosa omiljenih likova iz Zaglava pomiješanih s novim zanimljivim zapletima koje donose novi likovi iz Zagreba, koji će zakomplicirati dramsku situaciju i djelovati na sudbine i odnose među likovima. Tajne iz prošlosti se otkrivaju, a ulozi se povisuju. Čeka nas mnogo novih i zanimljivih zapleta, a opet je sve uronjeno u autentični mentalitet Dalmatinske zagore i njihov specifičan humor koji su ovu seriju učinili najgledanijom domaćom serijom u 2022. godini.