Otkako se saznalo da se razvodi jedan od omiljenih glumačkih parova, Jelena Perčin i Momčilo Otašević, u cijeloj se regiji o tome puno govori, a osobito su interes javnosti potaknule glasine o tome da je krivac zgodna Momčilova kolegica iz serije 'Kumovi' Ana Uršula Najev, koja je nedavno i sama bila u centru medijskog interesa, nakon što je u javnost izašla njena neslavna epizoda kad je izbačena iz autobusa i posvađala se s vozačem.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević zajedno glume u seriji 'Kumovi'
youtube/screenshot 

Do naše redakcije još su u lipnju prošle godine počele dopirati glasine o krizi u braku omiljenog para. Bilo je znakovito i što su na Story Hall of Fame došli zajedno, ali tijekom večeri gotovo da se i nisu družili. U posjedu smo fotografije na kojoj se vidi da Ana i Momčilo pričaju na Hall of Fameu, a naš izvor rekao je da je Jelena cijelu večer bila u VIP dijelu, dok se Momčilo družio sa splitskom glumicom, a za šankom su pričali satima.

Dok Jelena i Momčilo o cijeloj situaciji šute kao zaliveni, Ana Uršula je odgovorila na pitanje novinara je li u vezi s crnogorskim zavodnikom.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev na Story Hall of Fameu 2022. godine
Story 

'Apsolutno nije. Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama’, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević zajedno su glumili u seriji
Nova TV 

‘Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka’, dodala je glumica koja je zbog ovih nagađanja postala meta hejtera na društvenim mrežama.

Veronika Gomez Morales majka je Ane Uršule Najev
Instagram 

Lijepa glumica se trenutno nalazi u Sao Paulu kod majke Veronike i polusestre Ariane odakle se povremeno javlja fotografijama, a Momčilo se javljao iz rodne Crne Gore.

Da se glumac trenutno nalazi u Hrvatskoj otkrila je objava kazališta Kabina koja je najavila turneju i fotografijom na kojoj Momčilo pozira s kolegom Vladimirom Posavcem Tušekom na brodu najavila balkansku turneju i otkrila da idu prema Blatu na Korčuli. Fotografiju je u svom Instagram Storyju objavio i Momčilo, a Vladimir ju je podijelio uz komentar: ‘Via Korčula. Pa… prilagodimo Anđela’, gdje se referirao na naslov predstave u kojoj glume.