TURBULENTNA VEZA IVANA ZUBAKA I TATJANE JURIĆ: Ljubavi su davali dvije šanse, a on je sad pronašao sreću

Voditeljica Tatjana Jurić i poduzetnik Ivan Zubak imali su vrlo turbulentnu ljubavnu priču

Robert Gašpert

Srce jednog od najpoželjnijih domaćih neženja Ivana Zubaka osvojila je ugledna zagrebačka odvjetnica Eliza Bartolić, a predsjednik Uprave Zubak Grupe odlučio se njihovu dugogodišnju vezu okruniti zarukama, doznao je ekskluzivno Story.

Pixsell/Petar Glebov 

Prije Elize, Ivan je ljubio poznatu voditeljicu Tatjanu Jurić, a može se reći da je njihova ljubavna priča pomalo turbulentna.

Tatjana i Ivan zaljubili su se 2016. godine, a svoju ljubav u početku su skrivali. Popularna voditeljica nikada nije voljela u javnosti iznositi detalje o svojim vezama i privatnom životu. No, nisu se dugo uspjeli skrivati.

Instagram 

Na svom Instagramu Tatjana je objavila kako više nema potrebe skrivati svog životnog suputnika u javnosti, nakon što je časopis Story prvi doznao za ljubavnu priču tada voditeljice 'TV Binga' i dvije godine mlađeg Ivana Zubaka.

Često ih se moglo vidjeti u šetnji zagrebačkom špicom, ali i na raznim sportskim događajima poput rukometne utakmice Hrvatska - Slovenija u Areni Zagreb 2017. godine.

Igor Soban/PIXSELL 

Tada su ih paparazzi uhvatili odlično raspoložene i nisu se suzdržavali u razmjenjivanju nježnosti, odavajući svojim zagrljajima koliko su sretni zajedno.

Igor Soban/PIXSELL 

No, 2018. odlučili su prekinuti svoju vezu, a ubrrzo nakon toga ljubavi su pokušali dati novu šansu. Naime, te je zime u radijskom eteru Tatjana izjavila kako je ponovno zaljubljena i da Valentinovo neće provesti sama, a nedugo nakon toga javnost je iznenadila objavivši na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s Ivanom. 'Hvala svima na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras', napisala je tada ne skrivajući sreću.

Zatim je na Tatjaninoj ruci zasjao zaručnički prsten.

Iz izvora bliskih Tatjani Story.hr tada je doznao kako se vjenčanje trebalo održati u lipnju, ali je odgođeno zbog pandemije. No, ubrzo se počelo šuškati kako je ljubavi između Ivana i Tatjane došao kraj, a najveći dokaz je bio prsten koji se više nije mogao vidjeti na njezinoj ruci.

Robert Gašpert 

Međutim, svi su se iznenadili kada je Tatjana u studenom 2020. godine potvrdila raskid zaruka za Reflektor Slobodne Dalmacije.

'Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira', objasnila je.

Priznala je i vjeruje li i dalje u ljubav. 'Naravno! Za sve šta valja, moraš imat force, zar ne!?', kazala je.

'Nikad se nisam bojala samoće, uživam u svojoj samoći i u njoj se nikad nisam osjećala usamljeno. U svim odnosima u jednom trenutku dolazi do zasićenja, do želje da pobjegneš, tražiš nekog drugog. No treba znati ostati. To je već umijeće. Kao i to da cijeniš ono što imaš. Kažu da je to ta famozna treća faza ljubavi. Prvo je sve mirisno i divno, sve je super, volim te najviše na svijetu. Zatim dolazi trenutak kada više nije sve mirisno i kad se ljubav na neki način dokazuje. Ako se tu ne dokaže, ako tu stane, onda je nije ni bilo. Kad to shvatiš, možeš mirno dalje', ispričala je Tatjana za Story nakon prekida.

Dražen Kokorić 

Prekrasna i uvijek vedra Tatjana se i danas drži svog pravila o skrivanju svog privatnog života pa tako nije poznato je li nakon Ivana pronašla sreću u ljubavi, ali nedavno nam je otkrila kakva osoba je može osvojiti.

'Postojana i dosljedna, koja vrednuje sve dobro što joj život donosi i koja ne bježi od lošega, koja drži do svojih riječi i koja shvaća koncept odanosti i empatije', rekla je Tatjana. Dodala je i da nije na njoj da kaže što nedostaje današnjim muškarcima, već je bitno da onaj jedan njen ima sve navedeno.

U galeriji pogledajte više fotografija Tatjane i Ivana u danima sreće.

Robert Gašpert, Story Tatjana Jurić i Ivan Zubak prekinuli su zaruke 2020. godine