Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTVRDILA Tatjana Jurić: 'Prekinula sam zaruke sa Zubakom'

Otkrila je i razlog

 Izvor: Story

Jedno od omiljenih domaćih lica, voditeljica narodnog Tatjana Jurić, u veljači ove godine iznenadila je pratitelje kada je objavila kako je ponovno u vezi s članom uprave AutoZubak, Ivanom Zubakom, i to nakon što su 2018. godine prekinuli trogodišnju vezu. Ubrzo nakon toga pokazala je i zaručnički prsten, međutim, nikada nije direktno potvrdila da će stati pred oltar. Kako ju se već neko vrijeme može vidjeti bez zaručničkog prstena na ruci, počelo se šuškati kako je par prekinuo zaruke, što je nedavno neslužbeno doznao Story.hr, a to je sada napokon potvrdila i sama Tatjana u razgovoru za Reflektor Slobodne Dalmacije.

Tatjana Jurić Izvor: Instagram

Povezane vijesti

'Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira', objasnila je. Priznala je i vjeruje li i dalje u ljubav. 'Naravno! Za sve šta valja,

Prekidu je kumovao izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira

moraš imat force, zar ne!?', kazala je. Podsjetimo, nakon prvog prekida 2018. voditeljica se u javnosti nije pojavljivala s novim muškarcem. 'Nikad se nisam bojala samoće, uživam u svojoj samoći i u njoj se nikad nisam osjećala usamljeno. U svim odnosima u jednom trenutku dolazi do zasićenja, do želje da pobjegneš, tražiš nekog drugog. No treba znati ostati. To je već umijeće. Kao i to da cijeniš ono što imaš. Kažu da je to ta famozna treća faza ljubavi. Prvo je sve mirisno i divno, sve je super, volim te najviše na svijetu. Zatim dolazi trenutak kada više nije sve mirisno i kad se ljubav na neki način dokazuje. Ako se tu ne dokaže, ako tu stane, onda je nije ni bilo. Kad to shvatiš, možeš mirno dalje', ispričala je Tatjana za Story nakon prekida.

Magazin

Royals