Jednoj od omiljenih poznatih Hrvatica, voditeljici Narodnog radija, 38-godišnjoj Tatjani Jurić, otkako je prije nekoliko mjeseci otkrila kako je ponovno u ljubavi s članom uprave AutoZubak, Ivanom Zubak, a nedugo poslije toga pokazala i zaručnički prsten, osmijeh ne silazi s lica. A ako je suditi prema posljednjoj objavi, u budućnosti će biti i još veći jer će joj se uskoro ostvariti dugogodišnja želja.


Naime, blistavi osmijeh jedan je od Tatjaninih glavnih zaštitnih znakova već godinama, a da iza njega stoje i godine nošenja raznih vrsta aparatića za ispravljanje zuba, voditeljica nikada nije skrivala. Međutim, unatoč tome što ih je promijenila već nekoliko te ju krasi besprijekoran osmjeh kojim se može pohvaliti, Tatjana ipak nije bila zadovoljna konačnim rezultatom, sve do sada.

Tatjani Jurić će se konačno ostvariti dugogodišnja želja
Instagram (Screenshot) 


'Nakon dva mobilna i tri fiksna aparatića, silnih žica i zatezanja, nezadovoljavajućih terapija i manjih oštećenja cakline - nevidljivi aparatić', započela je svoju objavu vidno uzbuđena voditeljica, a potom i otkrila kada će joj se točno ostvariti dugogodišnja želja - besprijekorno pravilni zubi. 'Za tri mjeseca, u mom slučaju, zubi konačno tamo gdje su, realno, trebali biti još 1996. godine', podijelila je Tatjana s pratiteljima na Instagramu.