Jedno od omiljenih domaćih lica, voditeljica Narodnog radija Tatjana Jurić, u veljači ove godine iznenadila je pratitelje kada je objavila kako je ponovno u vezi s članom uprave AutoZubak, Ivanom Zubakom. Naime, Tatjana i Ivan su početkom 2018. godine prekinuli trogodišnju vezu, a voditeljica se nakon toga u javnosti nije pojavljivala s novim muškarcem. Zaokret se dogodio kada je ove zime u radijskom eteru Narodnog radija izjavila da je ponovno zaljubljena i da na ovogodišnje Valentinovo neće biti sama, a nedugo iza toga objavila je i fotografiju na kojoj pozira s Ivanom. 

  'Hvala svima na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras', napisala je tada ne skrivajući sreću, a samo nekoliko dana kasnije, objavila je fotografiju na kojoj je pozirala s glazbenicom Ninom Badrić, no svu pažnju ukrao je prsten na njezinoj ruci. Javili smo se tada Tatjani za komentar, a ona nam je kratko odgovorila: 'Sve što želim podijeliti s javnosti, nalazi se na mom Instagram profilu. Za sve drugo, čujemo se kada dođe vrijeme', rekla nam je uvijek nasmijana voditeljica čime je indirektno potvrdila kako će uskoro stati pred oltar.

Sve što želim podijeliti s javnosti, nalazi se na mom Instagram profilu

 Iako je datum te lokaciju vjenčanja odlučila ne dijeliti s medijima i širom javnosti, od izvora bliskih Tatjani saznali smo da se ono trebalo dogoditi u lipnju, no pandemija koronavirusa je poremetila taj plan. No, ubrzo se počelo šuškati kako je ljubavi između Tatjane i Ivana ponovno došao kraj. Najveći dokaz tome ponovno je bio zaručnički prsten koji je najednom nestao s njezine desne ruke. A, s Instagrama je na mjesec i pol dana nestala i Tatjana, pa se krajem kolovoza ipak vratila. 'Dobar dan, Instagram svijete. Što sam lijepoga propustila dok me nije bilo? Nastavljamo dalje', napisala je Tatjana, a mnogi su komentirali kako su njezine objave nedostajale virtualnom svijetu. 

 Iako smo pokušali kontaktirati Tatjanu kako bismo potvrdili jesu li šuškanja istinita ili je riječ tek o slučajnosti, do zaključenja ovog članka nismo dobili odgovor. Je li u pitanju prekid, tek privremene razmirice ili su pripreme za vjenčanje u punom jeku, uskoro ćemo doznati.