JOŠ NOSI NJEGOVO PREZIME: Jelena je zbog Mamića ostavila hercegovačkog poduzetnika, ovo smo saznali o njemu

Tko je bivši muž Jelene Planinić kojeg je ostavila zbog veze sa Zdravkom Mamićem?

Instagram

Zdravko Mamić uskoro bi mogao treći put izgovoriti sudbonosno 'da', što je na posljednjoj konferenciji za medije u Mostaru dao naslutiti trener i sportski direktor Dinama - Ante Čačić.

Uvijek smireni i staloženi Čačić Mamiću nije ostao dužan na prozivke. 'Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj', rekao je Čačić te ovom izjavom stavio 'bubicu u uho' i obznanio ono o čemu se već dulje vrijeme šuška po kuloarima.

Denis Kapetanović 

Naime, već se neko vrijeme šuška kako je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu 'srodnu dušu', te da bi se uskoro trebali i vjenčati.

Instagram 

Ono što smo uspjeli doznati jest da je riječ o mladoj Jeleni Planinić iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ne skriva po Hercegovini.

Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

Instagram (@beautybyzeljana) 

Točan status braka s Marinom još uvijek nije poznat, odnosno je li on već službeno okončan. No, poznato je da je mlada Jelena na svoj prvi brak stavila točku. Par godina provela je u braku s Hercegovcem Dadom Planinićem o kojem se ne zna puno, no očigledno je da Jelena još uvijek nosi njegovo prezime, dok djece nemaju.

O njemu se još zna da je suvlasnik lanca trgovina odjećom uključujući shopping centar u blizini Međugorja - 'Park & Shop' te da živi u Čitluku.

Facebook 

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo. Naime, piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ upravo o tvrtci bivšeg muža i njegove rodbine.

Instagram 

Šuškanja oko Mamićeve romanse potaknuo je i skupocjen automobil Range Rover kojeg je poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Instagram 

Osim toga, otkrili smo i da je Jelena član planinarskog društva u Čitluku, a priča se i da je vlasnica stana u Bužanovoj ulici u Zagrebu u koji se uknjižila u ljeto prošle godine. Sad je u javnost procurila i njihova zajednička fotografija.

Zajedničku fotografiju Mamića i Jelene pogledajte OVDJE.

Linkedin 

Sve u svemu, Zdravko Mamić se u susjednoj Hercegovini tretira kao narodni heroj. Svugdje je dobrodošao, te se ljudi svakodnevno žele fotografirati s njim.