Već se neko vrijeme šuška kako je Zdravko Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu ‘srodnu dušu’ te da bi se uskoro trebali vjenčati.

Ono što smo uspjeli doznati jest da je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Sada se u bespućima interneta pojavila fotografija Mamića i njegove djevojke, a već ga nazivaju ljubuškim zetom. 

Fotografiju pogledajte ovdje.

Inače, kako je Story doznao, gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima kćeri Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

Jelena Planinić
Instagram (@beautybyzeljana) 

No šuškanja je potaknuo skupocjeni automobil Range Rover kojeg je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Točan status braka s Marinom još uvijek nije poznat, odnosno je li on već službeno okončan. Povukla se iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa Zdravkom zbog afere s duplo mlađom Hercegovkom iako su, po priči mještana, redovito zajedno odlazili na misu.

Jelena Planinić
Instagram 

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo. Naime, piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ o tvrtci bivšeg muža, budući da on u Međugorju ima hotel ‘Ruža’.

Sve u svemu, Zdravko Mamić se u susjednoj Hercegovini tretira kao narodni heroj. Svugdje je dobrodošao, te se ljudi svakodnevno žele fotografirati s njim.

Jelena Planinić
Linkedin 

Podsjetimo, Marina i Zdravko Mamić upoznali su se 1994. godine nakon jedne utakmice na Maksimiru. Jednom prilikom Zdravko je otkrio kako je to s njegove strane bila ljubav na prvi pogled.

‘Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona. Odmah sam se počeo upucavati, a kad smo izašli iz restorana, pozvao sam je u Esplanadu na piće. Mislio sam da ću ju impresionirati jer sam vozio Jaguara’, rekao je prije nekoliko godina za Express. Zgodnu Marinu Jaguar nije impresionirao, no Zdravko ju je ipak na kraju uspio osvojiti, iako su, kako je Zdravko ispričao, različiti svjetovi.

Marinu Mamić, suprugu Zdravka Mamića rijetko se viđa u javnosti
Luka Stanzl/PIXSELL 

Zdravko s Marinom ima kćeri Ivu i Luciju, a malo tko zna da je prije nje bio oženjen za misterioznu Nadu.Njegova prva supruga uspjela se toliko dobro sakriti od javnosti da je teško čak pronaći i neku njenu fotografiju, a sa Zdravkom i njegovom novom obitelji navodno je u dobrim odnosima. S njom je dobio i sina Marija.

S devet godina starijom Nadom vjenčao se vrlo mlad, kad mu je bila samo 21 godina.

‘Oženio sam se kad sam imao samo 21 godinu. Ja sam sa svime rano krenuo, po svim parametrima bio sam ispred svoje generacije pa je i ženidba vjerojatno bila posljedica. Svi moji prijatelji bili su stariji od mene, imali su familije, žene, djecu, imali su vikendice, kuće, materijalna bogatstva. Onda sam sanjao kako bi bilo lijepo da to imam i ja pa sam se požurio. Upoznao sam prvu ženu, Nadu, bila je 8,5 godina starija od mene’, ispričao je za Express.

Nada Mamić je bila prva supruga Zdravka Mamića.
Story Press 

S Nadom se, rekao je, vjenčao čak dva puta.

‘Dolazio sam iz obitelji u kojoj je pojam razvoda bio nepoznat. Mi smo tradicionalni, konzervativno odgajani. Rastava je tumačena kao sramota. Kad sam se prvi put rastao, sjećam se da mi je mama rekla: 'Sram te bilo, što si napravio obitelji i rodbini?!' A i volio sam Nadu pa sam joj se iz ljubavi i poštovanja prema njoj i majci vratio’, ispričao je.